Mirabilandia

Bekijk alle attractieparken

Italië Savio, Italië

Beoordelingen

Beoordeel Mirabilandia zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Dit park is echt fantastisch. Zoals Gardaland, met mega achtbanen die absoluut tot de beste van Europa behoren. Het park heeft meerdere flash passes (fastpass) voor alle of alleen de mega attracties (laatste voor 5 euro, goede deal). Goed eten, goed gethematiseerd. Niet overslaan als je in de buurt bent en de beste achtbaan van Europa wilt doen (ispeed) en vergeet ook Katun en Divertical niet. Dit park verdient een 8+ ! Ok een min is dat er voor de kleintjes onder 3 en onder 90 cm niets te doen is.

Wouter

Wouter

Een van de europese topparken in mijn ogen!

Richard

Mooi park, leuke shows.

Luc

Luc

De entree is redelijk duur, maar dan heb je ook wat! Attractieaanbod, je hebt attracties, voor jong en oud. De topper is Katun! De sfeer is gezellig. Horeca, genoeg keuze, maar duur. Het personeel komt niet altijd vriendelijk over.

Lennert

Lennert

Leuk park!

Iwan

Nou het is wel verschrikkelijk gezzellig in dat park maar niet zooveel restaurantjes. Maar een van de voordelen is dat het personeel heel gezzellig is .Er zouden wel iets wat betere attracties in mogen maar erg dom zijn ze niet.

Rico

rico

Prachtig park, best goedkoop, zeer goede attracties, prachtige sfeer, heerlijk eten, vriendelijk personeel! wel zonde van Katapult dat was een zeer goede baan de enige in europa.....!

Yves

Yves

Het leukste pretpark van de wereld Ik vind dat er alle attracties zijn die je moet hebben

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.