Movie Park Germany

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Bottrop, Duitsland

‘Hoera, ik ben in de film’ is het thema van Movie Park Germany. Alles in het pretpark in Bottrop ademt film en televisie: Manny, Sid en Scrat uit Ice Age hebben er hun eigen 4D-film, stuntmannen halen er gevaarlijke capriolen uit en in The Lost Temple ga je op expeditie diep onder de grond.

Van Helsing neemt de bezoekers mee op een razendsnelle vampierenjacht. Lees verder...

In het grote Nick Land wonen bekende tekenfilmsterren als Spongebob Squarepants, Dora en Jimmy Neutron. Ze hebben er allemaal hun eigen attracties. Wie de adrenaline wil laten stromen, kan terecht in de 60 meter hoge vrijevaltoren High Fall of in de hangende loopingachtbaan MP Xpress.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto: The Lost Temple in Movie Park Germany
Foto: The Lost Temple in Movie Park Germany

In de ban van The Lost Temple

Bezoekers van Movie Park Germany raken in de ban ven een eeuwenoude, ondergrondse tempel die is ontdekt door de Britse archeoloog dr. Jeffrey Carter. De tocht loopt langs opgravingen en gaat vervolgens 700 meter onder de aarde verder. Daar wacht een verlaten tempel die in bezit is genomen door monsterlijke dinosaurussen. Zij stellen geen prijs op de komst van de onverwachte bezoekers.

In The Lost Temple kom je oog in oog te staan met levensgrote dinosaurussen die op een ovaal, 23 meter groot filmscherm tot leven komen. Je rijdt met een expeditiebus de 'immersive tunnel' in. De bus staat op een verrijdbaar hydraulisch onderstel dat de bewegingen op het scherm rondom je volgt. Bovendien krijg je een actieve 3D-bril op die gesynchroniseerd is met de beelden. Dat maakt het prehistorische avontuur in Movie Park Germany uniek.

Foto: Van Helsing's Factory in Movie Park Germany
Foto: Van Helsing's Factory in Movie Park Germany

Van Helsing's Factory

Centraal in het park vind je de griezelattractie Van Helsing's Factory. Diverse geluids- en beeldtechnieken in de achtbaan zorgen voor een unieke en spannende ervaring voor iedereen vanaf 12 jaar.

Highlights

Bekijk alle 38 highlights van Movie Park Germany

Beoordelingen

Bekijk alle 277 beoordelingen van Movie Park Germany

Beoordeel Movie Park Germany zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Jurgen

Jurgen

Verrassend leuk. Ook nog eens cosplay-dag, dat maakte het extra leuk.

Metin saygili

Waanzinnig

Rudolf Lanciers

Hoewel thema- of attractieparken niet echt mijn ding zijn,was dit een aangename ervaring. Zelfs voor iemand die het niet heeft met rollercoasters en andere snelle en/of hoge attracties heeft het park toch nog genoeg te bieden. Zeker in de periode van Halloween is het park,dank zij de aankleding,de sfeer en de zes extra attracties in het teken van horrorfilms of -series,de moeite waard om te bezoeken. Een sterrenrestaurant moet je er niet zoeken maar het aanbod aan comfortfood en snacks is ruim voldoende en voldoende is ook mijn quotering van de aangeboden cateringkwaliteit. Een speedy-pass hebben we niet genomen omdat dat de entréeprijs al snel verdubbelt. Bovendien was het ook niet nodig want de wachttijden vielen,op enkele uitzonderingen na,zeer goed mee. Al bij al was dit een leuke dag.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.

Bekijk alle 277 beoordelingen van Movie Park Germany