Movie Park Germany

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Bottrop, Duitsland

The High Fall

Bekijk alle highlights in Movie Park Germany

De in zijn soort in Europa unieke Gyro Drop Tower vervult de wensen van zelfs de meest onverbeterlijke fans van bliksemsnelle 'rides'. Beveiligd door gordels en schouderbeugels gaat het eerst zestig meter de hoogte in, waarbij de voeten vrij in de lucht bengelen. Lees verder...

Na enkele spannende seconden aan de top van de toren vallen de gasten vervolgens met een snelheid van negentig kilometer per uur loodrecht omlaag.

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto's (11)

Video's (3)

  •  - The High Fall
  •  - The High Fall
  •  - The High Fall

Beoordelingen

Bekijk alle 23 beoordelingen

Beoordeel The High Fall in Movie Park Germany zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Victor

Victor

Ik ben in love met The High Fall! Hoe je naar beneden valt is gewoon echt een ervaring, echt super! De hoogte is prima, maar met name de snelheid en sensatie van het vallen is gewoon top!

bart

Ik ben verliefd op dit ding. Ik ging erin met mijn nicht (de rest durfde niet). In de wachtrij werd ik helemaal bleek en begon te hyperventileren toen we naar boven gingen. Achteraf de beste attractie ooit! Met afstand. Geniaal, ging meteen nog een keer. Dat je naar voren wordt gehangen is echt origineel. Als ik het een cijfer zou moeten geven een 1000 maar het waarderingsbalkje ging maar tot 10.

Jeroen

hij is echt geweldig, volgens mij een van de weinigen die stoeltjes heeft waarin je staat in plaats van zit. Door het ronddraaien van de gondel heb je een mooi uitzicht over de omgeving, alleen wel jammer dat het een beetje voorspelbaar is wanneer je naar beneden valt: 3 seconden na dat de gondel stopt met draaien, een beetje clichee dus. erg goed dus: een dikke 9

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.