Movie Park Germany

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Bottrop, Duitsland

Beoordelingen The High Fall

Beoordeel The High Fall in Movie Park Germany zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Victor

Victor

Ik ben in love met The High Fall! Hoe je naar beneden valt is gewoon echt een ervaring, echt super! De hoogte is prima, maar met name de snelheid en sensatie van het vallen is gewoon top!

bart

Ik ben verliefd op dit ding. Ik ging erin met mijn nicht (de rest durfde niet). In de wachtrij werd ik helemaal bleek en begon te hyperventileren toen we naar boven gingen. Achteraf de beste attractie ooit! Met afstand. Geniaal, ging meteen nog een keer.

Lees verder...

Dat je naar voren wordt gehangen is echt origineel. Als ik het een cijfer zou moeten geven een 1000 maar het waarderingsbalkje ging maar tot 10.

Jeroen

hij is echt geweldig, volgens mij een van de weinigen die stoeltjes heeft waarin je staat in plaats van zit. Door het ronddraaien van de gondel heb je een mooi uitzicht over de omgeving, alleen wel jammer dat het een beetje voorspelbaar is wanneer je naar beneden valt: 3 seconden na dat de gondel stopt met draaien, een beetje clichee dus.

Lees verder...

erg goed dus: een dikke 9

Niels

Niels

Vet gaaf ding, was me eerste keer dat ik erin zat. Je hebt mooi uitzicht als je boven ronddraait. Een 8.5, aan het thema konden ze misschien wat meer doen.

Sean

Sean

Echt de beste Freefall die ik ken met leuke hoogte. Door dat je een rondje draait, zie je ook nog eens wat, en dan vlak voor dat je valt kantelen de stoeltjes, zodat je de afgrond in kijkt. Alleen de stoelen zijn na een paar ritjes op rij echt pijnlijk.

rene

Deze week voor het eerst gedaan. Hij was SUPER ! Vooral het opbouwen van de spanning. De stand van de stoeltjes. Het rustig ronddraaien van de stoeltjes om de paal. En eenmaal boven wachten tot je een keer naar beneden valt. Echt een aanrader !!

Niek

Niek

deze was echt geweldig, je gaat al schuin zitten en dan vallen de stoeltjes bovenin ook nog eens naar voren. en dan die geweldige val! super, als je niet durfd moet je deze toch maar proberen, je zult het geweldig vinden. 10

Bernard

Bernard

Nog steeds 1 van de beste flatrides die ik ooit heb gedaan, geeft een goed uitzicht over het park (en verder), goede hoogte en een vrije val om u tegen te zeggen. Hartslag van 180 maar een echte aanrader! Leuke wachtrij en gezellige medewerker. Een 9!

jaimy

jaimy

Beste Freefall waar ik ooit ben in geweest. Je gaat omhoog dat is en blijft elke keer spannend,hij gaat ook draaien dus je ziet ook de andere kanten van het uitzicht. En als je dan eenmaal boven bent gaat je stoeltje schuin naar voren staan! 10

Rob

Ik vind het een leuke attractie maar vanwege de aankleding (niks dus) vind ik het een 8 waard.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.