Movie Park Germany

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Bottrop, Duitsland

Beoordelingen Van Helsing's Factory

Beoordeel Van Helsing's Factory in Movie Park Germany zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Jurgen

Jurgen

Thematisering van de wachtrij is top. Maar de rit voegde niet veel toe.

Thomas

Van Helsing is voor mij de mooiste attractie van het park. De achtbaan heeft een prachtig thema en beschikt over redelijke schrikeffecten (animatronics). Helaas is de capaciteit van de attractie matig, waardoor er snel een lange wachtrij ontstaat. Het thema is buitengewoon goed, maar als je gaat kijken naar de rit, is hij erg kort en zit de snelheid er niet echt in.

Lees verder...

Dat is nou weer jammer, want het is een pracht achtbaan! Van mij krijgt hij een 7,5 omdat de achtbaan zelf prachtig is, maar de rit minder.

Andrea

Andrea

Erg leuke en mooi gemaakte achtbaan. Wel redelijk kort en doorloop gaat traag, waardoor de wachttijd snel oploopt. Mijn kids van 9 en 12 vonden de effecten wel spannend en gelukkig niet te eng.

Zoë

Eng.....ik ben 11 jaar en heb de hele rit met de ogen dicht gezeten en toen was hij eindelijk klaar, komt er een vampier uit het plafond. Ik schrok me rot!

Elvira

Elvira

Geweldig!

Tom

Tom

De uitgang... ik was hard geschrokken en zoef als een speer de gang uit :3 maar voor de rest wel ok maar zeker niet de beste coaster van het park

Michiel

Michiel

geweldige achtbaan wat je te wachten staat is echt de moeite waard

Rick

Rick

Super Achtbaan de beste van heel MPG, ben ook bij de opening geweest ook echt leuk om dat mee te maken. Snelle bochten worden afgewisseld met rustige stukken en daarna weer pikdonker dat je niks meer ziet waar je heen gaat. Staat bij mij in de top 3 van achtbanen.

Rick

Geweldige atractie!

Niels

Niels

Heel mooi gethematiseerd onderdeel van moviepark. Maakt veel onverwachtse bochten en gaat met een flinke vaart door het gebouw heen. 9.5

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.