Movie Park Germany

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Bottrop, Duitsland

Beoordelingen

Beoordeel Movie Park Germany zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Jurgen

Jurgen

Verrassend leuk. Ook nog eens cosplay-dag, dat maakte het extra leuk.

Metin saygili

Waanzinnig

Rudolf Lanciers

Hoewel thema- of attractieparken niet echt mijn ding zijn,was dit een aangename ervaring. Zelfs voor iemand die het niet heeft met rollercoasters en andere snelle en/of hoge attracties heeft het park toch nog genoeg te bieden. Zeker in de periode van Halloween is het park,dank zij de aankleding,de sfeer en de zes extra attracties in het teken van horrorfilms of -series,de moeite waard om te bezoeken. Een sterrenrestaurant moet je er niet zoeken maar het aanbod aan comfortfood en snacks is ruim voldoende en voldoende is ook mijn quotering van de aangeboden cateringkwaliteit. Een speedy-pass hebben we niet genomen omdat dat de entréeprijs al snel verdubbelt. Bovendien was het ook niet nodig want de wachttijden vielen,op enkele uitzonderingen na,zeer goed mee. Al bij al was dit een leuke dag.

Cindy De Wit

Leuke gezinsuitstap! Leuke shows!

Woyciechowski

Super Attraktion. Auch für kleine Kinder.

Anoniem

Wij hebben 13 en 14 oktober het park bezocht met 10 personen. We hadden 1 dag all in geboekt voor het eten en drinken. We moesten een uur in de rij staan voor we wat kregen. Van de 5 loketten waren er 2 open. Bij de attracties was de wachttijd heel lang. We hebben toen ook de speedy pas aangeschaft a 39,50. De parkeerplaats was overvol. We hebben een uur moeten wachten tot de laatste auto er uit kon. Er was veel te kort personeel en de kosten lopen zo hard op.

Joris de jager

ik vond het een heel mooi en netjes park zeker de moeite waard geweest

Anoniem

We hebben een leuke dag gehad maar dat dankzij een goed gevulde portemonnee. De eerste attractie een wachtrij van zeker 2 uur en dat kwam omdat mensen met een speedypass voor gaan. daarom zeker meer dan een 1 uur extra wachttijd!!! Wij hebben toen een speedypass gekocht en konden daarna overal in no time in. Maar dat voelt niet goed en ik vind dit een zeer A-Sociaal beleid.

Marc-Oliver Zahrnt

It was Great for My kids

Angelique Manning-Hoesen

Goed, alleen te druk! Wij hebben nog een speedy pas gekocht. Dan is zo'n dagje pretpark wel duur!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.