Parc Astérix

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Plailly, Frankrijk

Beoordelingen

Beoordeel Parc Astérix zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

JAN VAN HOORENWEDER

Mooi netjes en leuke attracties

Marco Verhagen

Leuk park, maar Disney is leuker.

Ronny Dekoker

heel netjes en leuke attracties

René Langmans

Al ben ik bijna 57 jaar en was 't ondertussen 20 jaar geleden dat ik nog een pretpark bezocht had, voelde ik mij in één klap opnieuw 16 jaar. Al van in den beginne ben ik fan van Asterix én Obelix, en het bezoek aan het park was bijgevolg een droom die uitkwam. Bovendien is het een zeer mooi, gedetaileerd en proper park met zéér toffe spectacuaire attracties. ik kom snel terug met mijn kleinkinderen !!!

PE Vermaat

Een mooi aangelegd park met veel attracties, achtbanen en shows! Het lukt eigenlijk niet om alle shows op 1 dag te bekijken. En als dat wel lukt is er te weinig tijd om de andere attracties uit te proberen. We hebben ook een paar mooie aanpassingen voor rolstoelers gezien zoals de lift bij het gevecht tussen de Galliërs en de Romeinen (superleuke show trouwens!!) Wel jammer dat nagenoeg alles in het Frans is en nauwelijks in het Engels. De toegang is prijzig (net zo duur als Disneyland Parijs) en wij hebben Asterix en Obelix helaas niet gezien. Maar...Zeker de moeite waard om nog eens te bezoeken! Misschien volgend jaar?

Theo Trum

Nou we zijn voor het eerst in het park geweest nou het is heel mooie park op zeker nog en keer terug

Steffie

mooi, proper park, toffe attracties, heel goed bereikbaar onmiddellijk aan de afrit van de autosnelweg. Omdat je bij het aankomen je parking moet betalen gaat het iets langzamer maar bij het verlaten van het park gaat het dan vlug. minpuntje is al je lang moet aanschuiven voor een attractie de wachtrij te lang is en dan moet je in de wandelpaden staan wachten. Maar voor de rest een super park voor zowel groot als klein.

Robert Elbers

Fantastisch ... bezocht op een doordeweekse dag, mooi weer, niet te druk en prima sfeer. De attracties zijn mooi gebalanceerd opgebouwd van rustig naar steeds spannender. Dit past bij de samenstelling van ons gezin.

Wim nolf

Op een winterse, regenachtige lentedag een dagje uitgetrokken om kennis te maken met dit park. Aangenaam verrast door het aanbod, onderhoud en de catering. Een aanrader.

Pretpark

Geweldig park! De attracties zijn goed te doen! Vooral Osiris is een topper. Verder is er veel variatie in de attracties. De prijs is wel erg duur, maarja.. Dat is euro disney ook. Het is een super afgewerkt park! Vooral leuk dat er delen van stripverhalen in het park terug komen. Het eten en drinken is prima. Personeel is verschillend. Grotendeels vriendelijk. Eindcijfer: 8,0

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.