Parc Astérix

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Plailly, Frankrijk

Beoordelingen

Beoordeel Parc Astérix zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Een mooi park, wij zijn er laatst geweest. Leuke rides, lekker eten en vriendelijk personeel. Alleen kan het er soms gigantisch druk zijn, let hier wel voor op, maar verder super!

Stijn

Een park met een geweldige sfeer en leuke rides.

Victor

Victor

Parc Astérix.. een tof park met een uiteraard perfecte locatie die goed aan Parijs te combineren is. Wat ik leuk vind is dat vele stripverhalen terug komen in het park en niet dat het gewoon simpelweg wat figuren van hier en daar bij elkaar gezet zijn. Tot in de puntjes verzorgd qua entertainment en personeel. En de sfeer is uiteraard top. Maar het overtreft Disney (nog) niet.

Wendy

wendy

Het park was veel groter en mooier dan we verwacht hadden. Het krijgt van mij dan ook een dikke 10. Ik vond ondanks dat er lange wachtrijen waren niets om het park af te keuren. De thema's zijn heel mooi. Het eten was lekker en het personeel was vriendelijk en behulpzaam; ze deden veel moeite om Engels te verstaan en te praten doordat ik geen Frans kan spreken. Alle gedeeltes waren mooi, in het bijzonder de Egyptische tempel en het Asterix dorp. De prijs is redelijk hoog (wij mochten nu gratis binnen door onze familiepas van Walibi/Bellewaerde) maar ook al moet ik volgende keer dan wel betalen, bezoeken doen we het park vast en zeker nog eens want het is echt de moeite waard.

Yava

Yava

Het park was erg leuk. De rijen waren wel lang, maar ik kwam dan ook in de zomer. De prijs is hoog, maar je krijgt er echt veel voor terug. Het hele park heeft een mooi thema en kraampjes die ongeveer 1,5 keer duurder zijn dan de standaard snackbar. Het park is een echt familiepark. Er is voor ieder wat wils (ook voor de thrillfreak). Een dolfijnenshow zul je ook niet in ieder pretpark vinden. Het personeel sprak redelijk Engels en met mijn steenkolenfrans kon ik er ook redelijk komen. Als je met het OV gaat, moet je de bus vanuit aeroport Charles de Gaulle pakken. Deze bus is wel ongeveer 8 euro per persoon (kinderen half geld). Het is een leuk park zonder twijfel, ook als je geen Asterix en Obelix-fan bent. Park is goed te belopen.

Stefan

Stefan

Ik had Parc asterix nooit zo leuk verwacht toen ik er kwam. Een heel erg leuk uitgewerkt thema, met mooie attracties, leuke aankleding en een groot aanbod aan entertainment. Het park is mooi onderhouden, de prijzen zijn redelijk en wat je er voor krijgt is gewoon een goede leuke dag! Wel moet je in het achterhoofd houden dat het park op zich niet zo groot is, en je er dus redelijk snel doorheen kan zijn. Leuk attractie aanbod, vooral het spookhuis vond ik echt spannend en grappig! Een toppertje die gauw vergeten word door mensen, doordat het opgeslokt word door de Disney vibe.

Bjorn

Geweldig park, lekker rustig ook. Zelf in veel attracties geweest, Goudurix 6x, OzIris 2x, Tonnere de Zeus 3x, Trace du Hourra 4x. Zeer mooi park, de nieuwe achtbaan, met stipt op nummer 1 van Europa

Maikel

Leuke attracties, mooie thematisatie. ..personeel was zeer behulpzaam...zeker nog een keer terug!

Maarten

Maarten

Ondanks dat de prijs wat aan de hoge kant is, is het wel het bezoeken waard

Dimitri

Ik ben hier langsgereden toen ik naar disneyland ging en ook terug kwam. Eigenlijk is het veel te duur. Maar de achtbaan met loopings moet je toch wel een keer gedaan hebben.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.