Parc Astérix

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Plailly, Frankrijk

Beoordelingen

Beoordeel Parc Astérix zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Huyghe

een park dat de slechte commentaren niet verdiend.atractieaanbod goed en zeker als er in 2012 de b&m opent dus nog even wachten en parc asterix is beter dan disney want alles is zoo goed gethematiseerd

Sjoerd

Een TOP park! Leuk thema met veel leuke en gave attracties. De sfeer in het parkje is ook top en het is mooi opgezet!

Niels

Niels

Volgens Rcdb krijgt het in 2012 een B&M inverted!

Rico

Rico

Ik vind het een minder park moet ik zeggen. Er staan mooie attracties maar de prijs is ronduit belachelijk! Personeel is chagrijnig (in heel Frankrijk) en de horeca is niet erg goed. Slecht park naar mijn idee

Zachary

Het is een kei leuk park! Alles is mooi in thema gebracht en de attracties zijn de moeite waard om aanteschuiven! Ze duren vooral lang :-))

Lex

Lex

Sfeervol pretpark met érg leuke attracties en prachtige thematisatie. Personeel is vriendelijk maar werkt soms ongemotiveerd, wachtrijen zijn vaak enorm lang en het park is érg duur. Ruimte voor verbeteringen, maar verder erg leuk park! Een 8.

Victor

Victor

ik ben toen ik 3was naar parc asterix geweest maar weet niets meer van toen weet iemand of het leuk isom te doen want wij gaan in de meivakantie wat het nu is naar parijs maar mijn vader haat disneyland parijs weet iemand dus again of het leuk is?????

Tom

knap gedaan, toffe show voor het 20 jarige bestaan. enkel het aanschuiven was te lang. Waar andere klagen over het personeel? Waarschijnlijk kunnen jullie geen frans.

TIM

TIM

Parc Asterix is een middelmatig park met een te dure ingangsprijs. Het park heeft te weinig cappaciteit op de grote attracties, maar de achtbanen zijn wel erg leuk.

Damien

Damien

Leuk park, erg sfeer vol. Alleen het personeel is wat on vriendelijk en niet echt gemotiveerd.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.