Parque Warner Madrid

Bekijk alle attractieparken

Spanje San Martín de la Vega, Spanje

Beoordelingen

Beoordeel Parque Warner Madrid zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Bryan

Bryan

Wauw wat een mega mooi park, Hele coole achtbanen, aleen de achtbaan Stunt Fall, is meedere dagen dicht, was helaas niet vermeld op de site. Erg jammer had ik zeker in gewild. Maar alle achtbanen reden heel soepel en lekker, de batman en superman kwam je wel een beetje dizzy uit maar was veel beter dan de el condor en goliath in Walibi Holland. Erg mooi park en zeker een aanrader! Ps: de prijs is wel een beetje duur...

Remi

Geweldig park! Vorige keer deed ik gymschoenen met dikke zolen aan om in Stunt Fall te mogen! Superattracties, leuke sfeer, duur eten.

Max

Max

Je kunt rustig stellen dat dit het park met de beste achtbanen in in Europa is. Batman, Superman en Stuntfall maken dit park en die Hollywood sfeer die er hangt maakt het helemaal af! In de zomer ook vaak 2 dagen 1 betalen actie, scheelt in de prijs!

Arne

Arne

Schitterend park! Het thema is in de binnenring heel sterk tot in de details uitgewerkt, helaas wordt dit niet doorgetrokken eenmaal je in de attracties zelf zit. Het attractieaanbod is heel ruim en voor 10euro (!) per dag valt de prijs best mee. :)

Prive

in en woord geweldig

Jur

Jur

Redelijk duur, maar je krijgt wel waar voor je geld!

Anoniem

10++++ Echt een super park! Mooi gethematiseerd, vriendelijk personeel, top actracties. Voor het nummer 1 park van Europa!

Wouter

Wouter

Goed attractieaanbod en het personeel is ook vriendelijk. Enige minpunt is dat het park wat aan de prijzige kant is.

TIM

TIM

Zeer sfeervol park met bekende filmthematisatie gemixd met eigen thematisatie. Ongezien intense en mooie attracties in een fraai kader.

Anoniem

Anoniem

Erg leuk park met een paar geweldige, unieke rides. Elk plekje van het park is tot in de puntjes gethematiseerd. Het personeel was over het algemeen erg leuk! Het eten is belachelijk duur, maar meestal ook wel lekker.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.