Phantasialand

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Brühl, Duitsland

Beoordelingen Colorado Adventure

Beoordeel Colorado Adventure in Phantasialand zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Jan

Verschrikkelijk, ben al niet zo'n fan van achtbanen maar onder druk van mijn gezin toch mee gegaan. Ik kwam eruit met een super lage bloeddruk, viel bijna flauw, wenste de hele tijd dat het afgelopen zou zijn en stootte op de koop toe nog een paar keer pijnlijk mijn bovenarm tegen de zijkant van het karretje.

stefan

Leuke achtbaan lekker lang en hij gaat nog aardig hard!

Victor

Victor

Geweldig en hoe tof is het dat Michael Jackson hem heeft geopend? Een dikke 8

nathan

Dit is een leuke baan. Zeer lang met 3 lifthills en een hoge capaciteit, daardoor moet je er ook nooit lang wachten. De rit is leuk en best thrilling voor een mijntreinbaan. Maar hij is voor jongere kinderen nog altijd goed te doen. Echt een must-do als je in Phantasialand bent.

Matthias

Matthias

Een zeer leuke achtbaan met snelheid en lang. En de bochten gaan steil. Dit is echt een zalige achtbaan. Als je alleen zit is de boodschap: goed vasthouden. Zeer goede achtbaan, een dikke 9.

Sander

Sander

Tot nu toe beste attractie van Mexico! Alleen jammer, als je 's ochtend om 10.50 uur binnen bent is alles open behalve deze. Deze gaat pas om 11.30 uur open.

Anoniem

Een topper in phantasialand en ver daarbuiten.eerst en vooral de rit die gewoon geweldig is ,verder de interactie met tikal en volgend jaar ook met chiapas. Phantasialand mag terecht trots zijn op colorado adventure. Een dikke 9

Philip

Philip

Ingang mag wel opvallender. Zeker uniek met 3 lifthills en een leuke baan hij is lekker snel! 8

Jaimy

Dit ding is stoer. Hij gaat sneller als verwacht. Met 3 lifthills is deze echt een toppertje voor het park. Als je 's ochtends binnen in het park komt is alles dicht behalve dit ding ingang moeilijk te vinden. Zeer leuk

Thomas

Thomas

Een mijntreinachtbaan, dat kan je gewoon niet missen als je in een pretpark komt. Deze MOET je gewoon doen als je in Phantasialand komt. Verder is het nooit lang aanschuiven. Alleen jammer dat ze Wildwash en Stonewash Creek hebben afgebroken en daardoor ook een deel thematisatie van Colorado Adventure hebben moeten wegdoen (maar ik ben er zeker van dat deze in de toekomst met de bouw van Chiapas, de nieuwe wildwaterbaan, zal terukomen).

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.