Phantasialand

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Brühl, Duitsland

Beoordelingen Colorado Adventure

Beoordeel Colorado Adventure in Phantasialand zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Richard

Richard

Deze achtbaan is echt super leuk en vooral lang. Met zijn 3 lift heuvels heeft hij een capaciteit van 2300 bezoekers per uur waardoor je niet lang hoeft te wachten. ik ben er op een drukke dag 5 keer in geweest. Vooral het stuk in het donker gaat nog erg snel!

Lees verder...

Super leuk!

Anoniem

stoerder dan je verwacht. je denkt dat het een normale familieachtbaan is, maar hij gaat toch behoorlijk snel, ik houd van meerdere liftheuvels dus dat zit wel snor (wat een cliché) bij deze attractie. toen ik dat bordje Michael Jackson Thrill Ride zag dacht ik omg Michael is hier ingeweest.

Lees verder...

jammer dat hij net dat jaar was overleden. wachtrij lijkt lang maar opzich gat hij redelijk snel, dus als je in Phantasialand bent moet je hem zeker proberen.

Arno

Arno

Terecht benoemd tot beste minetrain van Europa! De wachtrij vliegt gewoon voorbij, maar toch is de rit echt lang. Het thema is chic en WAT EEN BOCHTENWERK! Echt waar, een dag in Phantasialand zonder de Colorado Adventure is de achtste hoofdzonde! En hem niet met een 10 beoordelen is de negende.

Bibii

Bibii

Echt een geweldige Mijntrein achtbaan ^^. Geen wonder dat Michael Jackson deze attractie geweldig vond en hij deze wilde opende ^^. Ook heeft deze achtbaan een geweldige omgeving ^^.

Alexander

Alexander

Beste mijntrein achtbaan in Europa. Beter als die in Walt Disney en Walibi. Maar liefst 3 liftthrills !!! Wat een omgeving en ook een goede capaciteit. Snelheid ontbreekt ook niet.

Yava

Yava

Banaan2098 hij heet zo omdat Michael Jackson deze geweldige achtbaan geopend heeft. Veder best getemde achtbaan ooit en leker lang. 9.5 PS: beetje ruw

Niels

Niels

Leuke achtbaan, zeker doen! maar waarom de Michael Jackson thrill ride? best vaag voor een wild west gethematiseerde achtbaan!

Midas

Midas

zeer mooi ingewerkt in de rest van het park, die nieuwe attracties zijn ook een goede verbetering.

Joost

Joost

Beste mijntreinachtbaan oooit! Superlang en geweldig snel je raast door de bochten en het lijkt eindeloos te duren! een 9.5

Luc

Luc

Erg leuke familieachtbaan. De snelheid zit er goed in en er zijn veel (onverwachte) bochten. De baan ziet er mooi uit in het thema. Rijdt ook nog best soepel. Echt een hele leuke achtbaan.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.