Phantasialand

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Brühl, Duitsland

Hotel Tartüff

Bekijk alle highlights in Phantasialand

Hotel Tartüff is de nieuwe attractie van Phantasialand. Het is een indoor attractie voor de hele familie waar bezoekers te voet doorheen gaan. De drie etages hoge en 27 kamers tellende herberg ligt in de chique Berlijnse straat, midden in het attractiepark.In de 27 krankzinnige kamers ontdekken de gasten steeds weer nieuwe dingen: water dat naar boven stroomt, hangende zakken vol wasgoed waar men zich een weg tussendoor moet banen, een behekste piano en spiegels die een vertekend beeld geven. Lees verder...

Hotel Tartüff is een soort cakewalk met de bekende bewegende trappen, draaiende tonnen waar men doorheen kan lopen en glijbanen die bezoekers een etage lager brengen. Het vriendelijke, maar dwaze personeel doet er een schepje bovenop en maakt dat er in heel Europa niet zo’n knettergek hotel is als Tartüff.

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto's (2)

Beoordelingen

Bekijk alle 7 beoordelingen

Beoordeel Hotel Tartüff in Phantasialand zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

lucasje

heel leuk en die medewerkers zijn geweldig!

Martijn

Martijn

Dit vind ik de leukste attractie van Phantasialand. Leuke medewerkers en mooi om te zien hoe alles gemaakt is. Ik heb zelfs gemerkt dat er al wat dingen zijn veranderd en aangepast. Zoals de glijbaan op het einde. Dat was eerst een heel brede en nu zijn het twee smalle. Dat vind ik op zich een verbetering. En daar hangt nu ook een scherm bij zodat je kunt zien of de weg beneden vrij is.

nathan

Het is zo leuk dat Phantasialand een cakewalk heeft gezet, zoals je vaak op kermissen ziet, want ik hou van deze attracties. Maar wat voor één, zo mooi en zo leuk, het is onvergelijkbaar met een kermis cakewalk. Het thema is zoals altijd erg leuk en ook het personeel speelt goed mee in zijn rol. Het is voor jongere of oudere bezoekers ook wel handig dat je naast de hindernissen kan doorlopen. Ook duurt de attractie erg lang, wat het zeer leuk maakt. Er zit zelfs een spiegeldoolhof in verwerkt. Ik vind dit een topattractie en krijg er maar niet genoeg van.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.