Phantasialand

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Brühl, Duitsland

Beoordelingen Temple of the night hawk

Beoordeel Temple of the night hawk in Phantasialand zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

justin

justin

leuke familie achtbaan vondt vorige thema veel mooier nou is het zo donker

Koen

Als kind nog heel vaak in de Space Center geweest, jammer dat die na de brand nog verder verduisterd is naar deze 'Temple'. Op dit moment is de attractie volledig duister, je ziet geen steek voor je ogen, en dat is eigenlijk zeer jammer! De baan zelf is heel leuk, niets te wild, maar wel lekker lang!

Philip

Philip

De vogelrok is korter dan deze maar door thema wint de vogelrok zeker van deze achtbaan. Deze baan is heerlijk soepel lang maar er mag wel meer thema erin en lasers dat zou de baan ook veel meer spannender maken 6je

Thomas

Thomas

Teleurstellend. In totaal ben ik twee keer naar Phantasialand geweest, de ene keer gisteren en de andere keer 4 jaar geleden. Toen vond ik die rit nog OK, maar deze keer was dit echt saai. Geen laserprojecties meer, en de muziek tijdens de rit komt nog minder tot zijn recht.

Lees verder...

Je rijdt gewoon met een trein door het donker. Wel positief dat deze rit heel lang is én redelijk smooth. Moest Phantasialand kunnen investeren in deze attractie, zouden ze hier wat meer thematisatie in mogen steken (zou de rit veel leuker maken).

Richard

Richard

Op een drukke dag 5 keer in geweest. Hij gaat niet heel snel, maar hij is wel heel leuk. De muziek mag inderdaad wel iets harder, maar de rit blijft lang en leuk!

dylan

dylan

het is een leuke baan maar ik vind dat de het geluid van binnen harder mag staan en er ook nog een paar licht effecten mogen komen voor de rest is het wel tof

Arno

Arno

Ik vind hem echt nog wel leuk. Overal over de vloer zijn er kleine lichtjes verspreid en die vind ik best mooi. En dit zonder dat de baan zichtbaar wordt. Doordat je niet ziet waar je heen gaat wordt je soms verrast door een onverwachte bocht en dat maakt het alleen maar tof.

Lees verder...

Het thema had beter gekund, maar probeer hem toch te doen als je in phantasialand bent.

Bibii

Bibii

Het is best wel een leuke attractie, maar ze kan verbeteren door vb: wat lichteffecten toe te voegen. Of een vernieuwing zodat de aanschuif rij ook weer wat ingekleed word. maar verder vind ik dit wel een goeie indoor achtbaan ^^

Sven

Sven

Niet een van de beste indoor coasters maar zeker nog te doen.

Mark

Saai. Droog. Donker. Traag. Sloom. Achtbaan loser. Baby ding. Al met al een 1

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.