Phantasialand

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Brühl, Duitsland

Beoordelingen Temple of the night hawk

Beoordeel Temple of the night hawk in Phantasialand zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Alexander

Alexander

Leuke omgeving. Gaat wel niet zo snel.

Jari

Jari

Deze is echt heel erg lang en ook redelijk rustig. Ik denk dat de wat kleinere kinderen deze ook wel durven. Verder prima baantje hoor.

Marcel

Marcel

[quote] en de verandering van space thema naar wuze/tropisch thema past beter bij het themagebied. [/quote] Maar heeft de attractie wel flink omlaag gedrukt, want met space-thema was hij fraaier. Maar toch een 7.5 omdat het een unieke baan is!

Lorenzo

Misschien is deze wel saai maar toen hij gebouwd werd in 1988 was dit nog een echte topper, een van de beste indoor achtbanen ter wereld, sterker nog toen des tijds de langste indoor achtbaan ter wereld en de verandering van space thema naar wuze/tropisch thema past beter bij het themagebied.

Luc

Luc

Veel te donkere, langzame, saaie, schokkerige en herriemakende achtbaan. Je ziet echt niks (dat is toch iets te weinig voor een indoor achtbaan), en het thema van de baan laat echt te wensen over.

sam

sam

niet zo snel, jammer van het nieuwe them. maar toch als het slecht weer is, super om te doen!!!!!

Tim

deze heb ik niet zien staan

Patrick

Erg lange, maar erg saaie achbaan. Langzaam, weinig effecten, weinig G-krachten. Het enige mooie is de korte (geen) wachttijd. Als de uitbreiding van het park niet door mag gaan (in de toekomst) mogen ze deze wel vervangen!

Nico

Nico

Super leuke donkere achtbaan. Ondanks dat hij niet zo heel snel gaat een leuke lekkere lange rit en niet al te lang wachten. Een 10 voor deze baan.

Roan

Roan

Wagentjes vervangen, nieuwe lasers kopen, wachtrij opknappen en het straatje vaar deze achtbaan in ligt wat breder en opvallender maken. Dan ben je al eem stuk verder. Een 8.5 voor de lange rit en de niet al te snelle snelheid.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.