Phantasialand

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Brühl, Duitsland

Beoordelingen Winjas fear and force

Beoordeel Winjas fear and force in Phantasialand zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

super leuk omdat je de hele tijd ronddraait

stefan

Mooi gemaakt! ik heb alleen de force gedaan maar ik heb gehoord dat de fear beter is

Anoniem

Ge-wel-dig ding. Tassen mogen trouwens tegenwoordig wel mee, staat op het bord, zolang de tas maar tussen de benen past. Fijne verbetering

Anoniem

Dit is de beste attractie van Phantasialand en een referentie en top in zijn soort! Andere spinning coasters zijn vaak flauwe afkooksels van Winja's Fear & Force. Je hebt keuze uit 2 verschillende banen, elk heeft zijn leuke effecten, drops en extra's die je in de andere baan niet vindt.

Lees verder...

Deze attractie is zo leuk en zo cool dat je alleen al hiervoor naar Phantasialand zou willen. De attractie is origineel, mooi ingekleed, elk detail klopt, en spannend van begin tot einde. Als je het laatste uur gaat dat het park open is kan je vaak met een kleine wachttijd van maar 5 of 10 minuten in deze attractie, overdag is het soms wel lang maar je moet deze gewoon gedaan hebben. Tip: doe beide banen want ze hebben elk hun troeven en andere effecten!

Anoniem

2 prachtige coasters! Ben in alle 2 geweest. Ik vind Force net iets leuker, door de effecten. Maar Fear is ook aan te raden. Minpuntje: de wachttijden, maar zo'n toffe rit is dat wel waard. O ja, leuk aangekleed en een goed thema!

nathan

Ik ben helaas maar één dag naar Phantasialand geweest. Door tijdgebrek heb ik dus alleen de Force kunnen doen in niet de Fear. Ook heb ik 30 minuten moeten wachten, maar het was het wachten wel waard. Dit is de beste spinning coaster die ik heb gedaan (het zijn er dan wel maar 2 maar toch).

Lees verder...

De ritten zijn super en het heeft ook alles: diepe vallen, scherpe bochten, snelheid. Ook het thema is zoals overal prachtig. Het leukste zijn toch de verrassende elementen zoals de rails die schuin gaan en zo. Kortom: het is een superbaan!

Thomas

Winja Fear en Winja Force zijn twee heel erg goede spinning coasters. Aan het einde hebben ze ook nog twee verrassingen voor je. Ik vind qua effecten Force beter. Maar qua rit Fear. Heel erg mooi thema en muziek. In één woord: geweldig!

Anoniem

De attractie zelf was geweldig alleen de wachtijd is te lang

Matthias

Matthias

Super leuke attractie wel lange wachtrij maar de rit is geweldig met leuke verrassingsacts en snel met leuke heuvels een zeer leuke achtbaan

dennis

dennis

Leuke achtbaan met leuke elementen. Draait goed, alleen helaas niet altijd. De wachttijden zijn soms ook lang. Ik was hier een keer in de winter. Tijden: anderhalf uur. Toen het heel vroeg was: 2.30 minuten. Overigens is de rit heel leuk. Force vond ik net wat beter door de airtime en het wat leukere element.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.