Phantasialand

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Brühl, Duitsland

Beoordelingen

Beoordeel Phantasialand zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Peter jacobs

Plus: Mooi park met prachtige details en leuke snelle attracties. Min: extreem lange wachttijden (240 min voor taron, 120 min voor river quest, 150 min voor black mamba, enz...dag is snel voorbij met maar enkele attracties te hebben gedaan.. en dit was op een weekdag! werken met maximaal aantal bezoekers zou een must moeten zijn om het leuk te houden. Eveneens te veel defecten op een dag.. (3 maal taron stilgelegt, chiapas was gesloten voor defect...)

Christoph pieters

Fantastisch geregeld en super leuk pretpark top organisatie en verzorgd maw awesome 2 dagen geweest en van iedere moment genoten met 2 kids

Marcel Schattorie

Beste park van Europa naar onze mening. Gewoonweg super!

Anouk Sondagh

One employee denied me the ride and I really wasn't happy about it. He had no legitemate reason because I was able to walk if I had to. Other than that, all was well.

Annemie ory

Super gewoon !

Nicky van der Leeden

leuker dan de efteling

Shannon Luijten

Phantasialand is een mooi verzorgd park waarbij er voor elke leeftijd iets te beleven is en waarbij iedereen zijn best doet om het de bezoeker zo leuk mogelijk te maken.

Ha van zoelen

super gaaf mooie shows. Wel een beetje prijzig voor een heel gezin met jonge kinderen

Ward van den Oetelaar

Ik heb op 10 en 11 juli voor de eerste keer Phantasialand bezocht. Het was echt super mooi en gaaf! Het park is super mooi gedecoreerd! Overal waar je kijkt is aandacht besteed aan decoratie. Super! Verder zijn alle achtbanen van Phantasialand heel lang en heel gaaf. Als je een achtbanen fan bent dan kan je in Phantasialand zeker je liefde voor achtbanen kwijt. De waterattracties en overige zijn ook allemaal mooi gedecoreerd en heel leuk. Phantasialand is zeker voor herhaling vatbaar!! Als je nu een kaartje koopt kan je zelfs twee dagen naar binnen

Helene van grootel

Phantasialand is een mooi verzorgd park met uitdagende attracties. Het is erg fijn dat je geen grote afstanden hoeft af te leggen omdat de attracties niet ver van elkaar af liggen. Erg fijn dat de hond ook mee mag!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.