Phantasialand

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Brühl, Duitsland

Beoordelingen

Beoordeel Phantasialand zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Patrick.jonkers

Ja voor zo een afstand 275 km enkel te rijden van bij ons vond ik het wel leuk maar niet wouw . We haden geluk da er niet te veel volk was maar daar had ik naar gekeken vakantie van anderere landen . Was een leuke ervaring maar niet voor opnieuw te doen had trouwens iets groter verwacht

AykoG

Super pretpark met een geweldige sfeer!

Jeroen ten Thij

Fantastisch mooi park

Marco Schmidt

Heel leuke kleine Park met veel attracties. Jammer dat ze een foute manier gebruiken om hun fanbase te steunen. Ze overdrijven graag met superlativen ook als ie niet alltijd kloppen. Het is een erg leuke park die zich niet hoeft te verstoppen, maar blijkbaar denken ze dat hun aggressive marketing beter is, echt jammer. Mijn boodschap aan het Phantasialand: Wees niet zo ontzettend arrogant! Je bent een tof park, en zeker in de top 5 in Europa, alleen moet je niet zo moeilijk met je fans doen, juist door de fans heb je nog meer bezoekers, en 2-3 fotos van dingen die iedereen kan zien als ie in het park is moeten geen probleem zijn. Laat je fans in rust, en wees blij voor de gratis advertentie die ze ermee doen.

Hans

Mooi park wat er netjes bij ligt

Isha

Was leuk, helaas was Taron gesloten, de hoofdattractie vind ik. Chiapas was dan ook nog tijdelijk gesloten en op het begin was er kort een storing bij River Quest. Dat was echt balen. Het is best duur, want Pantasialand is niet echt groot. Ook het eten daar is duur en de kwaliteit niet top. De attracties zijn wel leuk en ze hebben voor ieder leeftijd wel iets. Er zijn veel details en de sfeer is aangenaam.

Ingrid Wijnands

Geweldig mooi park, echt fantasia!

E.F.J van der Nolk van Gogh

Fantastische dag en het park keurig schoon

J Bauhaus

Breed assortiment aan attracties, ruimschoots aanwezige eetgelegenheden en voldoende diversiteit maken dit park tot een aanrader. Goed verzorgd en vriendelijke medewerkers.

Mark Dekker

Super opzet. Met de landenindeling lijkt het kleinschalig

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.