Phantasialand

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Brühl, Duitsland

Beoordelingen

Beoordeel Phantasialand zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Erik Beuten

Zeer mooi, uitnodigend park met een grote variatie aan attracties. Elke keer opnieuw een dag plezier en spanning (ontspanning)! Verzorgde mooie omgeving en vriendelijk personeel.

Jeffrey Van Hoof

Super gezellige dag gehad en genoeg te doen voor jong en oud. Nieuwe achtbanen waren echt super gaaf. Zeker een aanrader!

Sharon Augustus

Phantasialand is in ons gezin de grote favoriet onder de attractieparken! Het park is super netjes, mooi aangekleed en toch net iets mooier afgewerkt dan bv Efteling. Tussen de attracties vind je leuke rustplaatjes- en toch liggen ze niet ver van elkaar af (= minder tijd onderweg in het park). Ook de eetgelegenheden zijn voor ons super, zo is er veel meer keuze dan de gemiddelde frituurhapjes (bv wok, fruit, jambalaya, pizza) en minder duur ter plaatse dan de meeste parken. Ideaal voor "grotere" kindjes die al wat durven!

Rauw Andreas

Ich fahre seit Jahren immer wieder hin das sagt alles

Cristy van der kaa

Super gaaf pretpark, genoeg te zien, schoon park, leuke attracties voor alle leeftijden! Echt genoten !

Franky baeck

leuk pretpark met zeer mooie gebouwen waar veel details in verwerkt zijn! Er is veel te doen voor zowel kleine kinderen als de volwassenen ( lees grote kinderen), ook zeer proper!

Sylvia Samson

De entree was goed georganiseerd. Rust en verdeeld over het park. Het aanschuiven gaat vlot en er is voldoende ruimte voorzien. Sommige attracties zij te veroudeerd en hebben echt een upgrade nodig, zoals het spookhuis. Mouse au chocolat was echt heel tof. Ook het Veruckte Hotel was top. Iets ouder, maar nog steeds leuk. De Efteling is een park dat we regelmatig bezoeken en dat toch bovenaan onze lijst staat. Phantasialand kan dat ook zijn mits wat renovatie hier en daar.

Lode borry

Super, zowel de attracties als de omkadering!

Luc Buys

Spectaculair atractiepark

Saskia

het beste pretpark voor groot en klein

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.