Phantasialand

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Brühl, Duitsland

Beoordelingen

Beoordeel Phantasialand zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Het park is goed gethematiseerd en er is ook veel gedacht aan de kleinste details.

Anoniem

Anoniem

Ik vindt het een heel mooie attractie park. inkomprijs is duur maar je krijgt er veel voor terug. mooie attracties met een heele fijne en vriendelijke sfeer. lekker eten en heel erg vriendelijke personeel met ieder hun eigen thema gedeelte kleding.

Mathijs

mathijs

het is een gaaf en leuk atractie park

Jeroen

een super park!

Jan

Jan

Een van de beste attractieparken in Duitsland. Met super coasters, gave attracties is het gewoon geweldig. Ik vind Phantasialand het beste themapark van heel Duitsland. Jammer van het Festival der Lichter.

Florian

Florian

Leuke attracties die meestal een heel erg mooie thematisatie hebben met een leuk verhaal erond gemaakt, een goede sfeer en een groot aanbod aan shows, het personeel is meestal erg vriendelijk en hebben een bijhorend pakje aan die past bij de thema's.

Cedric

Dit park is zo wijs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :d

Lex

Lex

Tof park! Het park is niet al te groot, dus loopafstanden zijn dat ook niet. Erg mooie thema aankleding en het park heeft enkele topattracties! Soms voelt het park wat rommelig aan met veel themagedeeltes door elkaar, maar de details maken dat goed!

Jeroen

Jeroen

Dit vind ik een van de betere parken uit Duitsland, De attracties zijn daar gewoon super en de achtbanen vind ik ook hier leuk. Alleen het park is nu best klein waarbij een kleine 4 uurtjes door het park heen bent. Dan doe je de toppers overnieuw.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.