Plopsa Coo

Bekijk alle attractieparken

België Stavelot, België

Beoordelingen

Beoordeel Plopsa Coo zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Gina Guaragna

mooi goede sfeer

Sabine Taelman

Plopsa Coo is te gek. Prachtig onderhouden park, heel proper.

Kaat Degroote

Héél goed

Fatiha Morier Benaicha

Was even leuk Dagje uit.

Benny Stofferus

Fijne vriendelijke ontvangst. Geen lange wachtrijen. Attracties op maat van ieder kind. Leuke dag gehad, zowel wij als ouder alsook de kinderen.

Bianca

Halloween mag meer aangekleed worden, spijtig dat sommige attracties stuk waren. Dino splash was cool. Weinig dino's gezien ondanks de reclame voor dino halloween

Jorane

jorane

Plopsa Coo is een klein maar fijn parkje!

Koen

koen

attracties: het zijn slecht onderhouden attracties vooral de rivier die stinkt heel erg prijs/Kwaliteit: te hoge prijs voor het park een voordeel is wel dat je een kaart kan kopen met punten sfeer: gezellige sfeer eten&drinken: te duur en weinig kraampjes met fatsoendelijk eten personeel:vriendelijk personeel

Anoniem

Het is een klein, maar sfeervol parkje. Het ligt prachtig in de natuur en dat bied een ferme meerwaarde. Het attractieaanbod is klein, maar wat er staat is van goede kwaliteit (een leuke splash, een redelijk leuke coaster, 2 toffe bobslee banen en karting (gratis!) en een geweldige Vicky the ride) Het is jammer dat er bij de meeste attracties maar 1 operator staat wat soms voor onnodig lange wachtrijen zorgt (en dan heb ik het vooral over Vicky the ride met een wachttijd van 50 minuten op drukke dagen)

Mathias

Mathias

Plopsa Coo is eigenlijk wat klein. De attracties zelf zijn goed (zoals de nieuwe achtbaan 'Wickie: The Ride'). Maar de sfeer kan wel iets beter. Het attractieaanbod is ook wat laag, maar je krijgt wel waarde voor je geld! Algemeen: Het kan wat beter.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.