Plopsa Indoor Coevorden

Bekijk alle attractieparken

Nederland Dalen, Nederland

Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba, Maya, Wickie en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsa Indoor Coevorden. De Plopsa themaparken combineren de magie van Studio 100 met het plezier van leuke attracties op maat van de hele familie. Lees verder...

Ontmoet je favoriete Plopsa-figuur tijdens een onvergetelijke meet & greet en ga uit de bol tijdens één van de knotsgekke liveshows. Duizend-en-één kriebels voor jong en oud!

Beleef je eerste kriebeltjes in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Dans in de K3 –disco, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, spring tussen Dansende Fonteinen, trotseer De Woeste Zee en bewonder de kunstjes van Bumba! 20 indoorattracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie. Bij mooi weer is het dolle pret in de ruime buitenzone. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 8 jaar!

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle 17 highlights van Plopsa Indoor Coevorden

Beoordelingen

Bekijk alle 35 beoordelingen van Plopsa Indoor Coevorden

Beoordeel Plopsa Indoor Coevorden zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

R RUITER

Heel gezellig en kindvriendelijk park met heel veel attracties De kinderen waren moe maar voldaan

Jacob Bal

Wij vonden het voor de kinderen (3 en 7) een mooie en leuke omgeving helaas waren de drankjes en horeca in het algemeen heel duur. Dat vind ik absurde.

V.Lima

Leuk park voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Ouders moeten ook de volle pond betalen terwijl er (bijna) geen attracties zijn voor volwassenen. Jammer! Iets meer attracties zou ook wel leuk zijn. De (souveniershop was ook aardig duur, als je bijvoorbeeld drie kinderen hebt tikt dat aardig aan, wil je ze een leuk aandenken geven. Er was wel een hele leuke toegankelijke theater show. Gelukkig hadden wij kaarten met korting kunnen bemachtigen.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.

Bekijk alle 35 beoordelingen van Plopsa Indoor Coevorden