Plopsa Indoor Coevorden

Bekijk alle attractieparken

Nederland Dalen, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Plopsa Indoor Coevorden zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

R RUITER

Heel gezellig en kindvriendelijk park met heel veel attracties De kinderen waren moe maar voldaan

Jacob Bal

Wij vonden het voor de kinderen (3 en 7) een mooie en leuke omgeving helaas waren de drankjes en horeca in het algemeen heel duur. Dat vind ik absurde.

V.Lima

Leuk park voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Ouders moeten ook de volle pond betalen terwijl er (bijna) geen attracties zijn voor volwassenen. Jammer! Iets meer attracties zou ook wel leuk zijn. De (souveniershop was ook aardig duur, als je bijvoorbeeld drie kinderen hebt tikt dat aardig aan, wil je ze een leuk aandenken geven. Er was wel een hele leuke toegankelijke theater show. Gelukkig hadden wij kaarten met korting kunnen bemachtigen.

Amit Rai

Leuke schone indoor attractiepark, geen lange wachtrijen, voor ouderen wat saai. Maar voor mijn 3,5 jaar oude zoon 1 en al plezier.. En daar ga je ook voor. Het eten is inderdaad onder de maat. Maar je kan gewoon je eigen broodjes meenemen.

Joyce K

Wij komen al bij Plopsa vanaf dat mijn dochter 2 jaar oud is. Ze is nu 8 en de zomervakantie is niet compleet zonder bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden, ook voor haar leeftijdsklasse is het nog een superleuk dagje uit!!

Marije van Dodewaard

Gezellig wel jammer dat soms niet alles open was en je dan moest wachten

Pascal Lohuis

Het park is heel leuk en de kinderen kunnen zich goed vermaken wat voor de ouders heel prettig is en het personeel is heel vriendelijk dus top , maar het ETEN en DRINKEN of een IJSJE IS TE DUUR ! Eten en drinken in het park is een heel kostbaar iets voor een gezin , wat jammer is , want de prijzen liegen er niet om 2,50 euro voor 1 ding van de snackbar en dat is een grote investering voor een gezin van 2 volwassen en 3 kinderen wat per persoon 1 bakje patat en 1 snack neemt en 1 x drinken (totaal bedrag van 37,50 euro gewoon weg te duur wat een leuk dagje uit een nare na smaak geeft)

JB

Het werd voor ons allen een zeer geslaagde feestdag!

Pretpark

Leuk plopsa park. Attracties zijn kindergericht. Alleen de Anubis is een thrill. Verder staat er ook maar 1 achtbaan. Ik vind het park nog best duur voor wat het te bieden heeft.. Het heeft zoals we gewend zijn van plopsa een goeie sfeer! Niks op aan te merken. Eten en drinken is prima, maar erg duur. Personeel is gewoon vriendelijk. Eindcijfer: 7,0

Anoniem

onze zoon van bijna 3 heeft zich er prima vermaakt! Vooral de show van Klus vond hij fantastisch. Het is een klein park maar wel leuk. Eten en drinken is aan de prijs..

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.