Plopsa Indoor Hasselt

Bekijk alle attractieparken

België Hasselt, België

Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba, Maya, Wickie en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsa Indoor Hasselt. De Plopsa themaparken combineren de magie van Studio 100 met het plezier van leuke attracties op maat van de hele familie. Lees verder...

Ontmoet je favoriete Plopsa-figuur tijdens een onvergetelijke meet & greet en ga uit de bol tijdens één van de knotsgekke liveshows. Duizend-en-één kriebels voor jong en oud!

Weer of geen weer, laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100! Dans in de K3 –disco, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, spring tussen Dansende Fonteinen, trotseer De Woeste Zee en bewonder de kunstjes van Bumba! Twintig indoorattracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie. Bij mooi weer is het dolle pret in de ruime buitenzone. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 8 jaar!

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle 18 highlights van Plopsa Indoor Hasselt

Beoordelingen

Bekijk alle 39 beoordelingen van Plopsa Indoor Hasselt

Beoordeel Plopsa Indoor Hasselt zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Op 9-7-2019 plopsa Hasselt bezocht. Vindt het niet normaal dat er pas extra personeel wordt ingezet als er meer dan 500 bezoekers zijn. Het was niet druk dus minimale personele bezetting.........wat inhield dat er per 2 atracties slechts EEN medewerker aanwezig was........ Ronduit SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!

Godelieve Joachims

GOED VOOR KLEINE KINDEREN. Misschien de show eens vernieuwen!

Wendy Weerts

Ons bezoek aan Plopsa Indoor was weer schitterend. Eén aandachtspunt: het zou niet mogen dat in de drukke vakantieperiode niet alle attracties gelijktijdig open zijn. Naar mijn mening moeten van 10:00 tot 18:00 ALLE attracties CONSTANT open zijn vanaf openingstijd tot sluitingstijd.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.

Bekijk alle 39 beoordelingen van Plopsa Indoor Hasselt