Plopsaland De Panne

Bekijk alle attractieparken

België Adinkerke, België

Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba, Maya, Wickie en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne. De Plopsa themaparken combineren de magie van Studio 100 met het plezier van leuke attracties op maat voor de hele familie. Lees verder...

Ontmoet je favoriete Plopsa-figuur tijdens een onvergetelijke meet & greet en ga uit de bol tijdens één van de knotsgekke liveshows. Duizend-en-één kriebels voor jong en oud!

Beleef met je hele familie een onvergetelijke dag in het meest bezochte pretpark van België! Bewonder je favoriete Studio 100 –artiest tijdens één van de vele liveshows en ga samen op de foto. Ontdek meer dan 50 attracties, het overdekte Mayaland en Wickieland, een nieuwe themazone met 2 gloednieuwe attracties!


Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle 26 highlights van Plopsaland De Panne

Beoordelingen

Bekijk alle 92 beoordelingen van Plopsaland De Panne

Beoordeel Plopsaland De Panne zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Prima dag gehad. Het is wel duidelijk dat het park een geschiedenis heeft en dat sommige attracties dus al oud zijn en vernieuwd zijn met een toevoeging van een thema van studio 100. Hierdoor is het park niet een geheel en dat merk je. Voor de kid maakt dat denk ik minder uit. De sfeer in sommige delen (Wickyland en bij het kasteel en de boompjes) zijn goed. Andere delen van het park mogen nog een beter geheel worden. Veel horeca gesloten buiten het hoogseizoen (eind april). Al met al prima dag maar kan nog veel verbeterd worden! Ik snap niet dat dit park in de buurt komt. Aan de Efteling (qua cijfer) mijn inziens is het echt een enorm verschil van niveau.

Annelien Nuytten

Het was een leuke dag .

Angelique Clarisse

Mooi versierd met Halloween. Vriendelijk personeel maar het eten is wel pokkeduur .

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.

Bekijk alle 92 beoordelingen van Plopsaland De Panne