Plopsaland De Panne

Bekijk alle attractieparken

België Adinkerke, België

Beoordelingen

Beoordeel Plopsaland De Panne zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Prima dag gehad. Het is wel duidelijk dat het park een geschiedenis heeft en dat sommige attracties dus al oud zijn en vernieuwd zijn met een toevoeging van een thema van studio 100. Hierdoor is het park niet een geheel en dat merk je. Voor de kid maakt dat denk ik minder uit. De sfeer in sommige delen (Wickyland en bij het kasteel en de boompjes) zijn goed. Andere delen van het park mogen nog een beter geheel worden. Veel horeca gesloten buiten het hoogseizoen (eind april). Al met al prima dag maar kan nog veel verbeterd worden! Ik snap niet dat dit park in de buurt komt. Aan de Efteling (qua cijfer) mijn inziens is het echt een enorm verschil van niveau.

Annelien Nuytten

Het was een leuke dag .

Angelique Clarisse

Mooi versierd met Halloween. Vriendelijk personeel maar het eten is wel pokkeduur .

Peggy Van Leekwijk

Het blijft een leuke uitstap. Enkel hebben we er meer dan 1uur in file gestaan om tot in Plopsaland te geraken en dan ook nog eens voor een attractie meer dan 1u30 aanschuiven. Als je u babbeltje hebt is dat geen probleem, maar als je in de gietende regen staat is dat minder. We hadden op 4 uur maar 2 attracties gedaan. Dat is weinig, zeker voor kids die lang moeten wachten. Het was wel knap, dat het park 1 uurtje langer openbleef omwille van de drukte. Dat werd enorm geapprecieerd. We blijven, als trouwe bezoeker, zeker terugkomen!! Het is en blijft de moeite!!

Pretpark

Leuk attractiepark voor kinderen en families, matig voor de grotere kinderen.. De attracties zijn goed alleen mist het park wat thrills... Het park is aan de dure kant, maar wel een van de betere parken van Belgie... Het park heeft een erg goeie sfeer en alles is goed afgewerkt. Eten en drinken te doen, maar best duur.. Personeel best vriendelijk.

Annick Van Ighem

Dit is een uitstekend pretpark. Enkel de toiletten hebben een vreselijke geur.

Zuzana Phagan

Een mooie familie uitstap plaats, super!

Ellen Neels

We blikken terug op een zeer aangename daguitstap. We werden zeer goed ontvangen. Personeel aan de attracties was zeer vriendelijk. Onze kinderen beleefden een prachtige dag. We keerden naar huis met het zinnetje: 'Wanneer komen we nog eens terug?'

Tamara

Tamara

Mooi park, zeker als je into Plopsa bent. (veeeel merchandise) Niet voor grote kinderen, maar de kleinere kunnen zich hier prima vermaken. Mooi afgewerkt en onderhouden park, ziet er uit. Heeele vieze slush puppy, eten en drinken niet best.

Anoniem

Zoals gewoonlijk zeer aangenaam. De kinderen (5 en 7) vonden de vicky de viking attractie reuzefijn wat nieuw was tegenover vorig jaar. Eten BBQ ,worst met frieten was prijs/kwaliteit. Bedankt voor een leuke dag !

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.