Plopsaland De Panne

Bekijk alle attractieparken

België Adinkerke, België

Beoordelingen

Beoordeel Plopsaland De Panne zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Zoals gewoonlijk zeer aangenaam. De kinderen (5 en 7) vonden de vicky de viking attractie reuzefijn wat nieuw was tegenover vorig jaar. Eten BBQ ,worst met frieten was prijs/kwaliteit. Bedankt voor een leuke dag !

Anoniem

Erg leuk park, met name voor kinderen tot een jaar of 12. De prijs van de consumpties zijn erg hoog en vind ik slecht. Het is dus raadzaam om zelf eten en drinken mee te nemen. Ook parkeren voor € 9,00 per dag is aan de hoge kant, maar op de fiets vanuit NL is toch wat te ver....

Anoniem

Heel mooi aangelegd park. Gezellig. Netjes onderhouden. Leuke attracties voor verschillende leeftijden. Wij hadden zelf eten meegenomen dus daar geen ervaring mee. Wel wat gedronken daar, dat was erg lang wachten op een kopje koffie.

Anoniem

Een zeer geslaagde dag. Kinderen 2, 4 en 5 jaar praten er na een week nog volop over. Genoeg vertier voor jong en oud. evt. aandachtspunt wat meer entertainment/afleiding tijdens lange wachtrijen.

Anoniem

Had niet verwacht dat dit zo'n leuk park was. Het park is voor ieder wat wils, attracties voor oudere / grotere kids maar de kleinste hebben volop lol. Het park is mooi opgedeeld in thema's van studio 100 programma's. Wij hebben het reuze naar het zin gehad en hadden aan 1 dag niet genoeg. Wij gaan dus op zeker terug naar Plopsaland de Panne

Anoniem

Leuk park maar helaas tijdens de Nederlandse herfstvakantie (wk 43) was niet alles open. De sfeer is dan er dan ook niet.

Nathalie

wij gaan jaarlijks met onze twee kinderen ze vinden dit fantastisch om al hun helden te zien ook de shows die ze dagelijks geven zijn in orde

Nathan

Plopsaland De Panne is een heel mooi park. Het blijft eerder de naam hebben van kinderpretpark, maar ook voor grotere kinderen of volwassenen is het leuk. Veel attracties zijn voor kinderen, maar er zijn toch een aantal toppers zoals Anubis The Ride, Supersplash en Grote golf. De sfeer is er goed, de attracties zijn mooi gethematiseerd en ook het eten is lekker. Het personeel is vriendelijk. Dus Plopsaland De Panne is zeker een aanrader, het beste park van België!

Jorane

jorane

Na lange tijd weer eens naar dit gezellige familiepark getrokken. Tegenover de laatste keer is er veel verandert en is het park volwassener geworden. De attracties zijn naar mijn mening geschikt voor jong en oud. Oke, de thema's niet maar het is een leuke jeugdsentiment. De prijs/kwaliteit is naar mijn mening goed in verhouding, het eten is erg kwaliteitsvol tegenover andere parken en de sfeer is echt goed, terug je echt kind voelen. Het personeel is erg aardig. Topper blijft toch Anubis, echt een prachtige launch! Maar ik ben sowieso fan van Gerstlauer banen. We komen hier zeker snel terug, zeker om Plopsaqua eens te testen.

Victor

beste park ever!!!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.