Plopsaland De Panne

Bekijk alle attractieparken

België Adinkerke, België

Beoordelingen

Beoordeel Plopsaland De Panne zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Susan

Susan

Echt een super park. En ja echt gericht op jonge kinderen. Mensen die klagen dat er niets te doen is voor oudere kinderen dat klopt. Maar dan moet je ook niet naar een pretpark van studio 100 gaan. Onze dochter van 3 heeft onwijs genoten en we gaan zeker nog een keer terug !! Aanrader !!

Anoniem

Er zijn te weinig thrills in Plopsaland De Panne. Er is wel een leuke achtbaan en dat is Anubis the Ride. Voor de rest staan er nog een paar waterattracties en veel kinderattracties. Voor de oudere leeftijdsgroep raad ik dit pretpark niet aan, maar tot 10-12 jaar is dit een superpark.

Rik

Vorige week vrijdag een dagje Plopsaland gedaan. De laatste keer was toen het toenmalige Melipark nog bestond. Ik was echt aangenaam verrast. Sommige attracties uit de oude tijd zijn gebleven en kregen een make-over van Studio 100. Wij zijn op een weekdag geweest en dat heeft toch een andere sfeer. Personeel heeft meer tijd en is supervriendelijk. Ook heerlijk gegeten in het restaurant. Qua attractie-aanbod is er voor ieder wat wils. Het park is eenvoudig te bereiken per trein met aansluiting naar Brussel en Gent. Een superervaring voor zowel ouderen als kinderen als diegenen die thrills zoeken.

Anoniem

Beste park van België en achtbaan Anubis The Ride is de beste ride van België.

Emile

plopsaland mag dan wel meer naar de kleinere kinderen gericht zijn, toch is het altijd wel de moeite waard om het park te bezoeken. de laatste jaren proberen ze ook te kijken naar een hogere leeftijdscategorie: Supersplash, Anubis the ride, de grote golf... De thematisatie blijft daarentegen voor de jonge bezoekertjes (met uitzondering Anubis). het eten is van goede kwaliteit. Wel vind ik dat er wat meer gedaan moet worden aan groen in het park (mijn mening) toch heb ik zin om nog eens te gaan!

Anoniem

leuk pretpark maar iets stoerdere atracties zou wel leuk zijn, maar verder een goed pretpark

Jesse

Jesse

prachtig park met leuke attracties maar het thema is toch zeker voor de kleintjes bedoeld

Anoniem

de attraties zijn in het algemeen heel goed voor mijn zusjes (1 zusje is 2 jaar en 1 is 6 jaar ) maar voor mij zijn er nog hier en daar attracties voor mijn leeftijd (ik ben 10 jaar) maar als er dan een attractie voor mijn leeftijd is dan is het een hele coole en wilde attractie de prijs valt nog redelijk mee de sfeer is 100% in orde door de thema gieben van plopsaland de panne (bv. het plop thema gebied, het piet piraat thema gebied, ...) het eten is er heerlijk maar niet zo heerlijk als in walibi en bobbejaanland het drinken is gewoon zoals bij mijn thuis het personeel is heel vriendelijk (ik denk dat het personeel goed word betaald) dus alles te samen is 96 / 100

Victor

Victor

Ik vind plopsaland er een beetje verlaten bij liggen het is gericht op de kleintjes. Vanaf 12 jaar zijn er nog maar een paar attracties leuk en gaan ze liever naar Bobbejaanland paar kilometers verderop ze moeten zich meer richten op hun leeftijd

Jesse

Jesse

Fantastisch park, de sfeer en de attractie's zijn ok en het personeel is ook vriendelijk

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.