PortAventura

Bekijk alle attractieparken

Spanje Salou, Spanje

Beoordelingen

Beoordeel PortAventura zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Timon

Ik was er in juni 2015, 4 dagen voor de vakantie in spanje daar en elke dag ging ik er heen en je dacht dat iedereen op school zat nou mooi niet, elke dag wel 70 bussen, dus overal 1 of 2 uur wachten en dat omdat het personeel daar zo traag zijn en de laatste dag ging ik naar het waterpark van port aventura zelf en daar zaten alleen engelse. Ik vond het een mooi park en wil proberen om dit jaar weer eens te gaan

Caitlyn koijen

We moesten 24 uur wachten tot we de kaartjes hadden ontvangen, maar we hebben ze netjes binnen de 24 uur gekregen! Goedkope tickets met een goede service! Wij gaan hier vaker tickets bestellen!

TJEERD JAGER

Zeer ruim aanbod van spectaculaire attracties, echter zeer lange wachttijden waardoor de beleving veel minder intens is dan zou kunnen.

Kurt Verberckmoes

Mooi en verzorgt park heel vriendelijk personeel . Wel een beetje aan de dure kant en online bestellen of ginder bestellen is juist het zelfde en dat is wel spijtig!

S Pattiradjawane

Port Aventura is het leukste park van heel Europa. Nadat we naar Port aventura geweest zijn viel de Efteling totaal in het niets.

Danny

Danny

Prachtig park met een aantal topattracties. Met Shambhala hebben ze een echte winnaar in huis. Qua ritbeleving is deze inderdaad beter dan Europapark's Silver Star. Alleen is de totale beleving van de Silver Star beter door de veel betere thematisering. Minpunten: ontzettend slecht personeel. Spreekt geen woord Engels en is lui, inefficiënt en niet geinteresseerd. Daarnaast is het eten/drinken en souvenirs veel en veel te duur. Dit verwacht je in Disneyland Parijs, niet in Spanje. Maar ja, de toeristen blijven toch wel komen. Tevens sluit ik me aan wat een vorige spreker al aangaf; het Express-systeem is echt te belachelijk voor woorden. Een complete rip-off.

Pretpark

Top attracties! Dit park heeft echt TOP attracties! Ook is er veel variatie, helemaal super! Het park is alleen best prijzig, €45,-. Maar is het nog wel waard als je in de buurt bent. Ik vind dat er zeker een goeie sfeer rond hangt in het park, niets op aan te merken! Eten en Drinken is prima te doen. Personeel is vriendelijk, alleen toen ik in het park was waren er weinig Engelstalige medewerkers. Eindcijfer: 7,8

Anoniem

Goede attracties, lange tijd om attracties te bezoeken, leuke watershow op het einde, goed personeel. Vooral goed te doen als je in de buurt op vakantie bent

Anoniem

Nu 2 keer een weekend maar ik voel me elke keer weer belazerd. Mooi park, Geweldige achtbanen en droptoren. Maar te veel mis. Ik heb een hekel aan het expresspass systeem. Ik wacht eigelijk gewoon voor één kar. het houd de rijen op en en geeft het gevoel van discriminatie. Ik doe hier niet aan mee. De site zegt dat het park opent om 10:00 terwijl alle grote attracties op furiousbaco en Dragonkhan na pas opende om 12:00 tijdens een druk weekend met Halloween wat zorgde voor lange rijen, al in de ochtend, belachelijk. Positief: Goeie water en achtbanen, Geweldig aangekleed park. Negatief: Personeel werkt te langzaam en chaotisch Alles is pas open na 12:00 op 2 attracties na. Expresspass systeem werkt niet. Veel storingen en te weinig achtbaatreinen ingezet.

Anoniem

Voor mij het beste park van Europa. Het heeft unieke top attracties en ook het entertainmentaanbod is gewoon top. Ga dit jaar terug en blijf er dan voor 1 hele week in 1 van hun 4 resorts bij het park. Ondanks de hoge entreeprijs is dit park zeker een aanrader om eens te bezoeken.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.