Puy du Fou

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Les Epesses, Frankrijk

Beoordelingen

Beoordeel Puy du Fou zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Erik van Dijk

Prachtig thema park over historische 'perioden': de Romeinen in een mega Arena, Vikingen en Normandie, ridders en legenden, ervaar de WWI loopgraven, 'vaar' op een oud schip, etc. Geen achtbanen kermis maar een leerzaam ontdek, doe, en leer park. Helaas te veel te zien om alles in één dag te zien. Ik ga zo snel mogelijk terug :-)

Kersten

Prachtig park. Helaas hebben wij als gezin maar 1attractie mogen zien. Onze oudste dochter Vera is ziek geworden. Wij hebben om 12.00 alweer het park verlaten. Hoe mooi zou het nu zijn als we de kaartjes nu middels dit zouden winnen. Wij zouden dan in de vakantie alsnog een hele dag kunnen gaan. Wij verblijven hier in de Vendee tot 06-08 Met vriendelijke groet. Familie Kersten

Liliane VAN DAMME

Ronduit een fantastisch park. De moeite waard.

Willem Vlieger

Een fantastisch park met spectaculaire shows. Een echte aanrader .De Riddders van de ronde tafel de Vikingen en le Denier Panache. Een nadeel is dat de mensen erg voordringen wat niet nodig is omdat er meer dan genoeg plaatsen zijn.

Hans Snoeren

Ja, met de Efteling om de hoek, valt eigenlijk ieder volgend park een beetje tegen. Puy du Fou is overigens niet te vergelijken met de Efteling. Het is een echt themapark voor jong en oud. Je wordt meegenomen in de verhalen, wat ze heel goed doen. Wat ik verder goed vond was dat ze mij bij thema 19 - Verdun, waarschuwden voor het geweld. Een totaal ander event dan we tot dat moment hadden bezocht. Ik had 2 kinderen van 9 en 10 bij, en gelukkig heb ik heb de kids deze indrukwekkende doch heftige ervaring kunnen besparen. Een top park, mooi aangelegd. Het eten in het park is wel aan de prijs, maar het parkeren is weer gratis.

Philippe Petre

Uitstekend, best 2 dagen ervoor uittrekken

Toni Vncnt

Fantastisch park. Een bezoekje zeker waard!

Serge tkint

Een must ! Je wordt meegzogen in knappe 20min duurende spectacles.

Joke Vanden Hove

Geweldige ervaring! Spectaculaire shows! Een absolute aanrader!

Richard Schoonderbeek

Wow !!! Wat een fantastisch amusementspark. Hoog niveau shows met uitstekende acteurs, goed geluid, licht en effecten in een zeer mooi aangelegd en goed onderhouden park. Kortom erg van onder de indruk; zowel jong als oud.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.