Thorpe Park

Bekijk alle attractieparken

Verenigd Koninkrijk Chertsey, Surrey, Verenigd Koninkrijk

Beoordelingen

Beoordeel Thorpe Park zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Pretpark

Leuk park met goeie achtbanen/thrills. Het enige nadeel aan de attracties is dat je niet heel veel kinderattracties/familieattracties hebt.. Meer thrills.. Het is een best duur park voor wat het te bieden heeft.. Het park is niet echt mooi afgewerkt.. Alleen SAW The Ride is goed. De rest is matig tot slecht. Horeca valt nog mee. Personeel is best vriendelijk. Eindcijfer: 7,0

Lorenzo

Vette attracties

Rikke

rikke

Een leuk park voor mij, maar als je niet van achtbanen en thrillrides houd ga hier dan niet naar toe! Mijn moeder is maar in 2 dingen geweest, dat zegt genoeg. Ik heb me wel erg vermaakt, elke attractie is groots. Horeca ging wel, sfeer ook.

Nando

Nando

leuk park alleen voor de wat grotere bezoekers want voor de kleine is het te ruig, ik ben er zelf geweest en heb het erg naar me zin gehad integendeel van me neefjes. maar attractie aanbod is het goed, en een keer heen gaan als je in de beurt bent.

Laurens

laurens

een park helemaal naar mijn stijl niet veel natuur met veel achtbanen die over de kop gaan echt een toppertje!

Hubert

We zijn er geweest in Oktober 2008,de UK Trip.Het is een klein park,maar wel een park met veel Achtbanen en Trillrides. We hebben ons perfect vermaakt en zullen zeker nog eens terug komen,Gr.ThorpeBoy.

S.H.

We zijn er in oktober 2008,UK Trip geweest.Het is een zeer mooi park met veel achtbanen en trilrides (stealth en colossus) en (slammer en samurai) Thorpepark is echt een aanrader,we zullen er zeker nog eens komen.Gr Talocanboy.

Wouter

Wouter

Collosus is gewoon een rammelbak geworden... de sfeer was er gewoon niet vond ik persoonlijk! Alton Towers en Blackpool hadden veel meer sfeer... het attractieaanbod is voor freaks zeker voldoende. Het park is te open en mist natuur etc...

Jordi

jordi

ik vond het park er wel redelijk uitzien maar ze mogen colossos wel eens een nieuw kleurtje geven! en sfeer dat is er in engelse parken sowieso nooit maar voor der est was het gewoon een goed park.

Jens

Jens

prijs is redelijk duur maar de attracties die je in de plaats krijgt zijn de moeite waard. matige horeca, sfeer kan iets beter.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.