Tivoli Friheden

Bekijk alle attractieparken

Denemarken Aarhus, Denemarken

Beoordelingen

Beoordeel Tivoli Friheden zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Chris

We waren in de buurt en deden dit parkje aan dacht meer dat we over de kermis liepen was heel schoon vriendelijk personeel maar na 2 uur heb je het wel gezien. vond het spookhuisje wel grappig en de Cobra was een rammelbak

Willem

Willem

Het verbaasd me van het goede personeel kei vriendelijk. Als je er in de buurt bent ga gewoon even langs, het is niet net zo als walibi ofzo maar het is wel bijna zo leuk en die kick van sky tower is meer dan heel walibi bij elkaar!

Richard

Klein regionaal attractieparkje. Leuk voor familie met kinderen. Niet leuk voor thrill-seekers.

Joost

Typisch scandinavisch park. Leuk om een keer te bezoeken met een paar aardige attracties en er hangt een aparte sfeer. Gewoon bezoeken als je een keer in de buurt bent!

Pieter

Pieter

Een typisch park in Scandinavië , in een stad gelegen , sfeervol en met diverse podia voor live-entertainment. Voor onze begrippen is het wellicht een duur park, echter in Denemarken / Scandinvië is alles duurder in het leven dus ook de pretparken.

Willem

willem

Leuk park als je er bent moet je er echt eens heen het lijkt saai maar het is egt leuk vooral rutchebane dat is een achtbaan met een looping ik heb daar familie wonen daar vlak bij maar personeel let niet goed op ik ging toen ik 3 was in rutche bane

Sven

sven

deze is héél slecht gefimt

Dwayne

dwayne

erg slecht vind ik het.

Maico

maico

mooie paden niet vies, heel goed personeel en natuurlijk mooie attrakties wel heel weining ! Dat is heel erg jammer ! De sfeer is niet zo leuk het is ook een beetje kaal , volgensmij ook geen lantaarnpalen enzovoort,... en alles staat op een afstand!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.