Tivoli

Bekijk alle attractieparken

Denemarken Copenhagen, Denemarken

Stadspark Tivoli stamt al uit 1843. Toen was het nog voornamelijk een wandel- en uitgaanspark, met theaters, podia, restaurants en cafeetjes. Met de komst van de achtbaan in 1914 en de botsauto’s twaalf jaar later veranderde Tivoli langzaam in een attractiepark. Lees verder...

Tivoli Gardens kreeg er de laatste jaren diverse spectaculaire belevenissen bij, zoals loopingachtbaan Daemonen en de razendsnelle vliegtuigjes Vertigo. Nog steeds maakt Tivoli deel uit van de uitgaansscene van Kopenhagen; stadsbewoners en (internationale) bezoekers ontmoeten elkaar in het park voor concerten en theatervoorstellingen.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle 23 highlights van Tivoli

Beoordelingen

Bekijk alle 6 beoordelingen van Tivoli

Beoordeel Tivoli zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Victor

Victor

Het deed me denken aan Prater in Wenen, maar ik vind het daar niet bovenuit komen. Het personeel is zeer onvriendelijk; ze lachten iemand uit omdat hij niet in de achtbaan paste.

Thomas

Superleuk park, en de sfeer is niet te beschrijven. De attracties zijn leuk, maar wat het park wat echt pas leuk maakt is de combinatie met de concerten, shows, restaurants en de gezelligheid. Park is wel een beetje aan de dure kant, maar is met de Copenhagen Card goed te doen.

Richard

Stadspark, goed aanbod van attracties, betalen per attractie, leuke (ouderwetse) thematisering. Ook leuk zonder in attracties te gaan.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.

Bekijk alle 6 beoordelingen van Tivoli