Tivoli

Bekijk alle attractieparken

Denemarken Copenhagen, Denemarken

Beoordelingen

Beoordeel Tivoli zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Victor

Victor

Het deed me denken aan Prater in Wenen, maar ik vind het daar niet bovenuit komen. Het personeel is zeer onvriendelijk; ze lachten iemand uit omdat hij niet in de achtbaan paste.

Thomas

Superleuk park, en de sfeer is niet te beschrijven. De attracties zijn leuk, maar wat het park wat echt pas leuk maakt is de combinatie met de concerten, shows, restaurants en de gezelligheid. Park is wel een beetje aan de dure kant, maar is met de Copenhagen Card goed te doen.

Richard

Stadspark, goed aanbod van attracties, betalen per attractie, leuke (ouderwetse) thematisering. Ook leuk zonder in attracties te gaan.

Joost

Dit park bezoek je niet voor de attracties, die zijn ok maar niet top. Dit park bezoek je voor de sfeer, de concerten, de modeshows, de restaurants en de aparte goktentjes. Flaneer en geniet en laat je onderdompelen in de avonddrukte.

Jorane

jorane

het park lijkt wel wat veel op een kermis maar leukpark!

Jelle

Jelle

Dit park is pas te beoordelen, als je er zelf bent geweest. Dan merk je pas hoeveel sfeer er in dit kleine park is! Tientallen restaurantjes (verschillende culturen) en aangelegde attracties. Ik vindt de sfeer boven Disneyland komen (en dat zegt wat)!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.