Toverland

Bekijk alle attractieparken

Nederland Sevenum, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Toverland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Steve spruyt

Toverland is een mooi park met attracties voor jong en oud. Zowel bij goed of slecht weer kan je je daar amuseren! Een aanrader is zeker de attractie troy.

Hulya Bozkurt

Toverland is het leukste pretpark voor de allerkleinsten en wat oudere Kids. Je kunt binnen en buiten genieten van Toverland dus weer of geen weer Toverland is de beste plek om te zijn.

Freek Janssen

We hebben een hele leuke dag gehad un Toverland.

Een oma uit Brabant.

De 70ste verjaardag van opa hebben we in Toverland gevierd. Het was een geweldige dag; niet te druk zodat we overal niet lang hoefden te wachten. De kleinkinderen waren wel 5x achter elkaar in de Troy. We waren er vroeg. Het park is niet te groot en daarom konden we de kinderen vrij laten spelen. Vanwege een gebroken enkel kon mijn dochter nergens in, maar ze hoefde ook niet te betalen. Dat was erg positief! Oma kon ook niet in de achtbanen, maar zij mocht natuurlijk wel met reductie binnen. Al met al een 9 voor Toverland!

Andrea goossens

Echt een top dag

Bart Steuten

Gezellig Pretpark!

Renske Honings

In 1 woord geweldig

Marc Reijnen

Leuk park, mooie attracties, bewegwijzering park kan beter. Schappelijke prijzen horeca. Vanaf 1.20 meter mag je al in Troy, spectaculair! Verbeterpunt: toiletbrillen herentoiletten Magic Forest zijn aan vervanging toe, ze zijn of lijken vies. Dat kan echt niet. Verder alles perfect en heerlijke Limburgse Vlaai verkrijgbaar. Een aanrader. Geweest met kids van 6 en 8 jaar.

Marlies Kuipers

Toverland is een fijn overzichtelijk pretpark. De opbouw van gebouwen, figuren langs het pad was verrassend.

Weemers

Een enorme verrassing. Niet gedacht en verwacht maar onze kinderen hebben zich van smorgen tot 's avonds vermaakt en genoten en wij dus ook. Voor alle leeftijden was er een gevarieeerd aanbod. Wij waren enorm tevreden en gingen blij naar huis

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.