Toverland

Bekijk alle attractieparken

Nederland Sevenum, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Toverland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

-

-

Leuk park dus maar als je alle attracties hebt gedaan is het iets minder leuk

Victor

victor

Goed park! Alleen jammer dat het binnen is want je hoort dan het gegil van de boemerang etc ine één ruimte! niet om aan te horen!:(

Jan

Jan

Toverland vind ik een van de meest vernieuwende parken in Europa. Een van de jongste in Nederland en heeft een super attractie aanbod. Horeca is ook goed. Alleen mogen de hallen aan de buitenkant wel een thema krijgen.

Tom

Tom

Toverland is naar 7 jaar al een van de beste parken van Nederland en het word steeds beter,vriendelijk personeel,unieke attractties,goed eten en een goede sweer.Wel duur maar de moeite waard.

Patrick

Patrick

Het is een leuk park waar je ook terecht kan in de winter. Er zijn drie leuke achtbanen en ook is er een leuke flume. De woudracer is ook grappig en de zweefmolen ziet er ook mooi uit. Het enig nadeel is dat het park erg duur is, en ook klein.

Melvin

Melvin

Toverland is een leuk park, zeker met Troy erbij ! Er zijn een aantal echt hele leuke attracties te vinden, ook is er voor de Kleinere onder ons veel te beleven. Ook bij slecht weer is het park goed geschikt, ook erg aardig personeel.

Nico

Toverland is een top attractiepark. Zeker voor in de winter dan is het goed toeven in Toverland. Het Personeel is ontzettend vriendelijk! En de sfeer is lekker! Topattracties zoals de Woudracer Back Stroke , Booster Bike en Troy zijn echt gaafe attr

Lex

Lex

Toverland is uniek. De 'feeling' van dit park is lastig te omschrijven maar is erg verwelkomend. Een park geschikt voor de ganze familie en veel is binnen, dus is het ook prima vertoeven met slecht weer. Horeca kan wel beter. En Troy kicks ass!

Jeroen

Jeroen

Toverland is een leuk park, helaas ben je wel nu nog snel er door heen gelopen, maar dat komt allemaal nog wel het park groeit en groeit:D

Nando

Nando

Toverland is een leuk, gezelig en opkomend pretpark! Moet nog veel attracties bij bouwen, maar de attracties die aanwezig zijn is goed!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.