Toverland

Bekijk alle attractieparken

Nederland Sevenum, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Toverland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Niek

Niek

leuk park mooie attractie

Rikke

rikke

Leuk park om eens gedaan te hebben maar geen toppark.

Rick

rick

het is een top park veer geleken met andere parken bestaat dit park pas 5 jaar en in deze tijd is het duur om een park op te bouwe en ook nog in een snel tempo ik vind het top van ze,

Yves

Yves

Een leuk park maar er moet nog een paar attracties meer komen. Alleen vindt ik dat er langere openingstijden moeten zijn.

Simon

Simon

Leuk park, onder andere ook voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar), verder is dit een park met grote uitbreidmogelijkheden dus wie weet, je bent wel zo door het park heen en als je op de juiste dagen gaat vallen de wachttijden ook mee ;).

Kevin

Kevin

1 Ik vind het best goed koop voor zoon mooi pretpark. 2 Is iets minder want er zijn maar 3 8banen. 3 De sfeer is best goed want toveren is een goede sfeer. 4 Is echt minder want er is heeel veel vette hap. 5 Het personeel is redelijk.

Bram

Bram

Toverland is leuk en heben er leuken attracties. Alleen zouden ze ook wat attracties voor grote kinderen of voor volwassenen moeten maken :)

Luca

Luca

Super mooi park, goeie sfeer, maar weinig attracties waarvan je zegt `wow` en je bent er binnen 2u. wel uit-gekeken maar als een ding opvalt is het wel het aardige personeel en dat alles goed georganiseerd is.

Gekke

goedkoop en veel attracties tov bv Plopsa indoor Hasselt. Attractieaanbod heel goed, nog veel uitbreidingsmogelijkheden. Combinatie speeltuin/pretpark sfeer. Zeer goede horeca zaken, niet enkel vettige friet en hamburgers. Aardig personeel!

Damian

Damian

S-U-P-E-R Park altijd als je er bent is er wel een nieuwe Attractie ! Toverland jullie verdienen een dikke prijs

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.