Toverland

Bekijk alle attractieparken

Nederland Sevenum, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Toverland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Niek

het personeel hier is erg vriendelijk je mag blijven zitten als er plaats is, verder zijn de wachtrijen hier niet al te lang (erg belangrijk!) voor een rit van 2 minuten sta je nooit langer dan 10 minuten in de rij!

Simon

Leuk park. Maar ik ga er nog niet heen pas als er weer nog een mooie attractie is dan wil ik er wel heen gaan. Vind het nu nog een beetje klein maar het word gelukkig groter

Anoniem

prijs is best hoog attracties leuk. Er zit veel potentie in dit park maar ze mogen het thema zeker opkrikken troy bb en bs zijn gewoon VET. Sfeer is er, maar je kunt hem niet beschrijven, wel prettig horeca is goed alle attracties kun je min. 2x doen

Anoniem

Anoniem

Leuke park met een fijne sfeer,lekker eten en heel vriendelijk personeel. spijtig dat het klein is en daarom alles in een halve dag hebt gehad maar fijn om alles dan te dubbele.. maar ik zie het nog allemaal goed komen door de groei en vooruitgangen.

-

-

Leuk park dus maar als je alle attracties hebt gedaan is het iets minder leuk

Victor

victor

Goed park! Alleen jammer dat het binnen is want je hoort dan het gegil van de boemerang etc ine één ruimte! niet om aan te horen!:(

Jan

Jan

Toverland vind ik een van de meest vernieuwende parken in Europa. Een van de jongste in Nederland en heeft een super attractie aanbod. Horeca is ook goed. Alleen mogen de hallen aan de buitenkant wel een thema krijgen.

Tom

Tom

Toverland is naar 7 jaar al een van de beste parken van Nederland en het word steeds beter,vriendelijk personeel,unieke attractties,goed eten en een goede sweer.Wel duur maar de moeite waard.

Patrick

Patrick

Het is een leuk park waar je ook terecht kan in de winter. Er zijn drie leuke achtbanen en ook is er een leuke flume. De woudracer is ook grappig en de zweefmolen ziet er ook mooi uit. Het enig nadeel is dat het park erg duur is, en ook klein.

Melvin

Melvin

Toverland is een leuk park, zeker met Troy erbij ! Er zijn een aantal echt hele leuke attracties te vinden, ook is er voor de Kleinere onder ons veel te beleven. Ook bij slecht weer is het park goed geschikt, ook erg aardig personeel.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.