Walibi Belgium

Bekijk alle attractieparken

België Wavre, België

Challenge of Tutankhamon

Bekijk alle highlights in Walibi Belgium

Challenge of Tutankhamon is een high tech darkride die avonturiers meeneemt op een reis door de nog onontdekte gangen van de graftombe van farao Toetanchamon. Scoor onderweg met je 'Ankhinator' zoveel mogelijk punten en bepaal zo zelf het einde van deze attractie.

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto's (14)

Video's (1)

  •  - Challenge of Tutankhamon

Beoordelingen

Bekijk alle 28 beoordelingen

Beoordeel Challenge of Tutankhamon in Walibi Belgium zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

kobe

kobe

The Challenge of Tutankhamon is een leuke attractie om met het hele gezin te doen en te zien wie het beste kan schieten, maar dit kan best wel eng zijn voor de kleinere kinderen. Ik vind de attractie een beetje verwaarloosd. Nieuwe animatronics neerzetten, verfbeurt, en zeer belangrijk, de special effects vernieuwen/repareren. Het was ooit een heel mooi gethematiseerde attractie, maar nu is het niets meer dan een hoop oude special effects en animatronics bij elkaar gegooid. De attractie zelf blijft wel leuk, en is heel competitief. Een make-over en het komt nog goed.

nathan

De capaciteit van deze attractie is heel erg laag. Ik heb 'm al verschillende keren kunnen doen en kom meestal ook wel in de schatkamer. Het is een leuke darkride, sterker nog: één van de betere ooit gedaan. Prachtig gethematiseerd, zeker voor Walibi, dat weinig thema heeft.

matthias

Een zeer mooie en leuke interactieve darkride, maar soms wel eng voor kleine kinderen en het is ook leuk met de 2 kamers het is een super attractie dus een 9

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.