Walibi Belgium

Bekijk alle attractieparken

België Wavre, België

Beoordelingen Challenge of Tutankhamon

Beoordeel Challenge of Tutankhamon in Walibi Belgium zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

kobe

kobe

The Challenge of Tutankhamon is een leuke attractie om met het hele gezin te doen en te zien wie het beste kan schieten, maar dit kan best wel eng zijn voor de kleinere kinderen. Ik vind de attractie een beetje verwaarloosd. Nieuwe animatronics neerzetten, verfbeurt, en zeer belangrijk, de special effects vernieuwen/repareren.

Lees verder...

Het was ooit een heel mooi gethematiseerde attractie, maar nu is het niets meer dan een hoop oude special effects en animatronics bij elkaar gegooid. De attractie zelf blijft wel leuk, en is heel competitief. Een make-over en het komt nog goed.

nathan

De capaciteit van deze attractie is heel erg laag. Ik heb 'm al verschillende keren kunnen doen en kom meestal ook wel in de schatkamer. Het is een leuke darkride, sterker nog: één van de betere ooit gedaan. Prachtig gethematiseerd, zeker voor Walibi, dat weinig thema heeft.

matthias

Een zeer mooie en leuke interactieve darkride, maar soms wel eng voor kleine kinderen en het is ook leuk met de 2 kamers het is een super attractie dus een 9

Jakke

Jakke

Kom bijna altijd in de schatkamer terecht. Ik denk dat je in totaal zo'n 50.000 punten moet hebben met heel je karretje. Verder is het een prachtige dark-ride. Enkel zou het plafond in de wachtrij ook gethematiseerd moeten worden want nu zie je een lelijk, zwart, metalen plafond.

Lees verder...

Tip: Raak zeker de rode bolletjes, die zijn het meeste waard (bekom je door 3 keer op eenzelfde doel te schieten.) Een 9

Sven

Sven

Zeer leuke en mooie interactieve darkride

Mathias

Mathias

Superleuke attractie, ben ng nooit in de schatkamer terechtgekomen (ben ook ng maar 4 keer geweest). Supercool gethematiseerd en ja, deze is gewoon de leukste interactieve dark-ride!

Pj

Pj

Leuke interactieve darkride, ook heel leuk dat je 2 eindes hebt, afhankelijk van hoeveel punten je karretje heeft gescoord. Mooi gethematiseerd, alleen jammer van de lange wachtrij eraan.

Arno

Arno

Lang wachten, maar de moeite waard. Een hele knappe interactieve darkride, beter dan die in Disneyland. Wel best warm daarbinnen. Zal wel van de vele lichtjes en de vuureffecten komen? Het thema echt super mooi gedaan! Alleen wel jammer dat de actiefoto is weggehaald.

Lees verder...

Zonde. Al bij al toch een 10 voor deze top darkride!

Alexander

Alexander

Leuke wachtrij, maar dat was het dan zowat. Lange wachttijden en de rit is totaal niet angstaanjagend daarboven werkte mijn schietkastje niet. Ik vond het attractie TIJDVERLIES.

Jasper

super!!! alleen jammer van de verschrikkelijk warme wachtrij

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.