Walibi Belgium

Bekijk alle attractieparken

België Wavre, België

Beoordelingen Cobra

Beoordeel Cobra in Walibi Belgium zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

nathan

Ik weet niet wat ik ervan moet zeggen, ik heb het niet zo voor de Cobra en weet zelf niet hoe het komt. Bij alle achtbanen in Walibi heb ik een leuk gevoel, maar bij deze achtbaan is dat gevoel gewoon weg. Ik sla hem nooit over en het is een leuke rit en ook zit hij heel erg goed.

Lees verder...

Het begin van de rit is wel spannend, maar ik vind dit persoonlijk geen extreem goede coaster.

harley

harley

De cobra is echt een zalige ride , vooral als je vanachter zit , maar ik denk dat de lift in Bellewaerde iets hoger gaat .

kobe

kobe

comfort : 9/10 omdat ik percies op een stoel zit met teugels spanning : 10/10 omdat je naar voor 3 overkoppen maakt en achteruit 3 overkoppen maakt baan ontwerp : 10/10 omdat hij naar voor gaat en naar achter gaat thema : 7/10 omdat alleen de naam een thema kreeg dat maakt een totaal van 8/10 goed

matthias

een leuke boomerang zeker als je helemaal achteraan in zit gewoon een super achtbaan en nee er staat geen tunnel op spijtig wel een 8

Sven

Sven

Leuke boomerang achtbaan met tamelijk wat G-krachten in de looping achterwaarts.

Mathias

Mathias

Superleuke boomerang-achtbaan!

Pj

Pj

Leuke achtbaan, ze gingen nu normaal een tunnel opzette vanboven als je na achter word getrokken (zoals bij de Speed Of Sound in Walibi Holland), ik vraag me af of die er al op staat (als iemand er geweest is, graag hierop antwoorden) wel leuk dat ze die terug thematiseren maar ik vind nu wel de naam er niet meer bij passen, nooit echt lange wachtrijen ervoor, je moet deze echt zeker eens doen als je in het park bent.

Bastiaan

leuk samen met zijn broeders de speed of sound en de boomerang ze gaan alledrie het zelfde

kiandro

deze attractie is vet

Arno

Arno

Vette achtbaan! Meer kan ik er niet over zeggen. Duizeligheid, airtime, en VEEL thrill! Tip: Ga helemaal vanachter zitten! meer thrill en nog eens een mooi uitzicht ook (voor een paar seconden dan)

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.