Walibi Belgium

Bekijk alle attractieparken

België Wavre, België

Flash Back

Bekijk alle highlights in Walibi Belgium

Scheep in als u durft voor een gewaagde waterexpeditie met vier passagiers in een episch avontuur vol scherpe bochten, steile beklimmingen en afdalingen waarvan en achterwaarts. Hier blijft niemand droog bij!

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto's (16)

Video's (1)

  •  - Flash Back

Beoordelingen

Bekijk alle 25 beoordelingen

Beoordeel Flash Back in Walibi Belgium zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

nathan

Zeker de beste log flume van België. Ook de enige die achteruit gaat. Niet dat België er veel heeft; Indiana River in Bobbejaanland is een goede en De Boomstammetjes in Plopsaland De Panne ook. Dan hebben we nog Wild Water Slide in Bobbejaanland en die van Plopsa Coo, maar die stellen niet veel voor. De eerste drop is - zeker als je het niet weet - verrassend, en de laatste is zeer leuk. Alleen jammer dat je nauwelijks nat wordt, dat verwacht je van wel. Alleen het thema is eerlijk gezegd raar en lelijk. De capaciteit van deze baan is erg laag en de rij altijd heel lang. Maar dat maakt de rit niet slecht.

matthias

Het is een super boomstamattractie voor heel de familie zeker de hoge is leuk. Het is echt goed dat ze het gerenoveerd hebben want nu is het veel mooier en zeker met die licht in de tunnel en het aftellen alleen mag de wachtrij wel ietsje korter, want die is echt lang, maar toch een heel goede attractie een 9

Jakke

Jakke

Blijft nog steeds de beste outdoorboomstamattractie van de BeNeLux. Prachtig begin met de discolampen en nu word er zelfs afgeteld wanneer je achteruit gaat! Enkel zetten ze soms te veel mensen in een bootje, we zaten er met 6 in het bootje piepte verschrikkelijk tegen de wanden en de achterste persoon werd geplet. Maar toch voor de prachtige lay-out een 9. Ook goed dat ze hem in eren hebben hersteld.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.