Walibi Belgium

Bekijk alle attractieparken

België Wavre, België

Loup Garou

Bekijk alle highlights in Walibi Belgium

Houten achtbaan Loup Garou heet in het Nederlands Weerwolf. De treintjes denderen met ruim tachtig kilometer per uur vanaf een hoogte van 32 meter naar beneden. Het parcours is ruim een kilometer lang en telt een tiental duizelingwekkende afdalingen en zeven gierende bochten.

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto's (13)

Video's (1)

  •  - Loup Garou

Beoordelingen

Bekijk alle 39 beoordelingen

Beoordeel Loup Garou in Walibi Belgium zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Miguel

Miguel

ik vind weerwolf en heel leuke attractie

Filipolis

Filipolis

Een achtbaan met een best goede lay-out, echter komt het gebrekkige onderhoud van Walibi hier wel naar boven. Weerwolf smeekt om een heraanleg van de rails (dit gebeurt vaak bij houten achtbanen). De houten rails zijn in de bochten echt wel vervormd waardoor de trein daar op een onaangename manier rammelt. Erg zonde, want indien de rit soepel zou zijn, dan zou dit echt een topbaan zijn. Het lijkt wel alsof Walibi ervan uit gaat dat hij nog steeds goed genoeg is, wegens de populariteit van de baan. Echter vind ik de baan op dit moment té ruw om er echt van te kunnen genieten, wat natuurlijk erg jammer is. Indien hij soepel zou rijden, dan zou hij van mij een welverdiende 10 krijgen. Het is een icoon van Walibi Belgium, dus hij verdient wel meer aandacht van het park.

nathan

Dit is een zeer goede achtbaan! De enige houten in België en het is ook echt een goede. Jammer dat de wachtrij altijd zo lang is. Daarom doe ik hem altijd als eerste op de dag. Als je dat doet, je zit in het laatste karretje en houdt je de hele rit niet vast, dan heb je gewoon een knaller van een opener voor je dag. Deze mag je zeker niet overslaan.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.