Walibi Belgium

Bekijk alle attractieparken

België Wavre, België

Beoordelingen Loup Garou

Beoordeel Loup Garou in Walibi Belgium zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Miguel

Miguel

ik vind weerwolf en heel leuke attractie

Filipolis

Filipolis

Een achtbaan met een best goede lay-out, echter komt het gebrekkige onderhoud van Walibi hier wel naar boven. Weerwolf smeekt om een heraanleg van de rails (dit gebeurt vaak bij houten achtbanen). De houten rails zijn in de bochten echt wel vervormd waardoor de trein daar op een onaangename manier rammelt.

Lees verder...

Erg zonde, want indien de rit soepel zou zijn, dan zou dit echt een topbaan zijn. Het lijkt wel alsof Walibi ervan uit gaat dat hij nog steeds goed genoeg is, wegens de populariteit van de baan. Echter vind ik de baan op dit moment té ruw om er echt van te kunnen genieten, wat natuurlijk erg jammer is. Indien hij soepel zou rijden, dan zou hij van mij een welverdiende 10 krijgen. Het is een icoon van Walibi Belgium, dus hij verdient wel meer aandacht van het park.

nathan

Dit is een zeer goede achtbaan! De enige houten in België en het is ook echt een goede. Jammer dat de wachtrij altijd zo lang is. Daarom doe ik hem altijd als eerste op de dag. Als je dat doet, je zit in het laatste karretje en houdt je de hele rit niet vast, dan heb je gewoon een knaller van een opener voor je dag.

Lees verder...

Deze mag je zeker niet overslaan.

Elias

Perfecte achtbaan, nu toch. Eerst was er een beetje minder comfort, maar daar hebben ze hun werk uiteindelijk in gestoken door extra kussens te plaatsen. Deze achtbaan is ideaal voor een starter.

Yannick

Hij is hoog en snel . Dat is alles wat een achtbaan nodig heeft.

matthias

een schokkerige maar super leuke houten achtbaan met zeer zachte kussens een leuke baan met leuke heuvels een dikke verdiende 9

Sven

Sven

Toffe achtbaan & je zit echt comfortabel in het treintje

Mathias

Mathias

Wel een goede achtbaan, alleen vind ik hem wat schokkerig en moet je dus een uur en een kwartier aanschuiven. Ik had nog eens wa geluk want het was toen 31°C warm! Voor de rest is dit een goede achtbaan.

Pj

Pj

Leuke achtbaan met zalige zitjes, perfecte airtime, schokkerig (zoals het moet bij woodies) alleen iets meer aankleding mag en wat entertainment tijdens het wachten want er is altijd een lange, saaie wachtrij

kobe

kobe

leuk om te doen maar hij is niet echt een thrill ride maar deze houten achtbaan verdiend zeker een plaatsje bij de familie atracties dus een 9.5

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.