Walibi Belgium

Bekijk alle attractieparken

België Wavre, België

Psyké Underground

Bekijk alle highlights in Walibi Belgium

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto's (6)

Beoordelingen

Bekijk alle 8 beoordelingen

Beoordeel Psyké Underground in Walibi Belgium zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Filipolis

Filipolis

Erg overhyped naar mijn mening. Het is wel een best enge ervaring, omdat de spanning heel goed wordt opgebouwd vanaf het moment waarop je in de trein stapt. De lancering uit het station in de donkere tunnel is wel erg geslaagd. Gelanceerd worden, recht in de duisternis is best wel eng. Echter valt de rit voor de rest niet echt heel leuk te noemen. Heftig is hij wel, maar aangenaam is hij voor mij persoonlijk niet echt. Comfortabel en soepel is hij wel, maar het ritverloop zelf is gewoon niet al te leuk.

Jesse

Jesse

Een prachtige baan, vooral omdat hij in het donker is. Je voelt heel goed dat je wordt afgeschoten en het hoogtepunt vind ik toch wel de looping achteruit. De wachtrij vind ik heel erg triest. Want je komt een prachtig gethematiseerde gang in en je slaat af en je ziet alleen maar wat stalen platen en een hoop onkruid. Daar zie ik nog wel een paar verbeterpunten in.

nathan

Ik heb de oude Sirocco/Turbine niet kunnen doen. Dus ik kan ze niet vergelijken met de Psyké Underground. Maar wat wel vast staat is dat dit een heerlijke baan is en zonder twijfel de beste van heel Walibi Belgium. De soundtrack is goed stevig en maakt de rit al heel goed, de wachtrij was toen wij er waren niet zo heel erg lang als verwacht (20 min.) Ook het feit dat hij indoor is, is heel leuk, zo heb je weer een binnenattractie, want er zijn meer slechte dagen dan goede dagen in België. Het is een topbaantje, love this.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.