Walibi Belgium

Bekijk alle attractieparken

België Wavre, België

Beoordelingen Radja River

Beoordeel Radja River in Walibi Belgium zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

nathan

Dit is - op River Quest in Phantasialand na - de beste rapid waar ik ooit in ben geweest. Altijd lachen, best ruig, grote boten, lange baan. En het heeft ook alles: 2 heerlijke golfslagbaden waarvan één met fonteinen, tunnel met pisboogjes en nevel, veel grote golven die de boot inslaan en het beste van allemaal: het plafond van water.

Lees verder...

Heerlijk! Het lijkt natter dan het is, maar toch: het is het beste element dat een rapid kan hebben. Kortom een zeer natte, maar goede rapid. De beste van de Benelux!

Mark

Mark

Superleuke baan en je wordt er aardig nat van. Is wel een ruwe baan waar je jezelf goed moet vasthouden.

matthias

Het is een zeer leuke en belangrijk een natte attractie alleen spijtig dat die spuiten niet meer aanstaan als je zo naar die grote golf gaat, maar toch nog een leuke attractie een 9

kobe

kobe

comfort : 10/10 spanning : 9.5/10 waterbaan ontwerp : 10/10 aangekleed : 10/10 dat maakt een totaal van 10/10

Sven

Sven

Niet echt geweldig leuk om te doen op warme dagen.

Pj

Pj

Leuke wild waterbaan, redelijk lange rit (ook al zegge vele dat het nogal kort is), soms word je nat, soms blijf je droog. Leuk ook is dat er houten planken in het parcour is gezet want als je er tegen vaart geeft dat een leuk effect. Ze hebben er echt goed aan gedaan aan de sproeiers te herstellen, het mist inderdaad wel een draaikolk, wat leuk of niet leuk kan zijn (hangt van persoon tot persoon af) is dat je wel eens tijdje kunt vast hangen ergens ma je geraakt altijd wel weer voort (je moet dus geen schrik hebben), ik heb zo ooit es lang aan die lift vast gezeten.

Lees verder...

Leuk gethematiseerd. Jammer van de lange wachtrijen en zeker op warme, zonnige dagen maar dat moet je er ma bij nemen.

Arno

Arno

Iedereen wordt hier altijd kletsnat in, maar ik ben tot nu toe altijd (zo goed als) kurkdroog uit een wildwaterbaan gekomen! ='( Ach ja, de rit is wel leuk, alleen moet je hier soms ENORM lang wachten! Ze moeten ook iets met veel grip rond de handvatten hangen waar je je aan vasthoudt, want mijn handen zijn hier eens van af gegleden en ik was bijna uit de boot gevallen!

Lees verder...

Aangezien ik dus nogal slechte ervaringen met deze attractie heb, gaat er helaas een punt af.

francesco

is radja river eng ik ben bang dat het spannend is en dat het hard gaat!

Alexander

Alexander

Leuk dat wild water, je wordt er goed nat in. Maar het mist een drop of een draaikolk. NADEEL: je wordt er ingahaald (of je haalt in). Zo hebben we daar eens 10 minuten in vastgezeten en werden we door vele ingehaald.

Thomas

Thomas

Een van de betere wildwaterbanen die ik ken. Ik heb tot hier toe er nog nooit echt lang voor moeten aanschuiven. De rit zelf is echt nice, coole stroomversnellingen en op het einde wordt je echt wel nat. Een 8.5.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.