Walibi Belgium

Bekijk alle attractieparken

België Wavre, België

Beoordelingen Vampire

Beoordeel Vampire in Walibi Belgium zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Miguel

Miguel

ik ben op 10 april naar walibi belgium geweest en we zijn dan op de vampire geweest ik vin het wel zeer leuk attractie om te doen

nathan

Dit is na de Psyké Underground de beste achtbaan van Walibi. 5 keer over de kop en eigenlijk baantjes die je best veel ziet, in Walibi Belgium, Walibi Holland, Gardaland, Heide-Park. Maar de ritten zijn dan ook wel goed en deze is niet heel erg ruw.

pieter

leuk baaan alleen spijtig dat je hoofd heen en weer word gedrukt en dat de handvaten aan de beugels plakkerig zijn. Er kunnen per trein ook maar een paar mensen mee maar het is wel een heel leuke baan

Jakke

Jakke

Een goede achtbaan, enkel spijtig dat je hoofd er heen en weer word geschut. Op de dag dat wij een bezoek brachten aan Walibi Belgium gingen we direct naar deze attractie. Toen we bijna een half uur aangeschoven hadden begaf deze attractie het. Een slechte organisatie en informatie gaf uiteindelijk weer dat iedereen zenuwachtig werd.

Lees verder...

Uiteindelijk moest iedereen de wachtrij verlaten. Tijdens het verlaten schoot deze attractie terug aan. Waarop iedereen terugliep naar de wachtrij. 2 treinen achter onze rit viel deze attractie terug stil. Dit keer zat er een karretje vast tussen de kettinglift en het station. Hij bleef gesloten tot 4 uur. En dit op een hoogdag, een technisch onderhoud zou hier op zijn plaats zijn. Los hiervan een 7

matthias

een leuke achtbaan met een goede snelheid en leuke loopings gewoon weg super een 9

Sven

Sven

Een leuke achtbaan. zeer leuk dat je sommige delen van de baan laag bij de grond hangt & dicht bij andere baan delen hangt je krijgt het gevoel dat je elk moment uw voeten gaat verliezen.

Mathias

Mathias

Ah, zalige achtbaan! Alleen doet je hoofd wel pijn als je eruit komt, van al het geschud, maar dat bederft de pret zeker niet!

Pj

Pj

Heel leuk dat ze hem weer in zijn eren hebben opgeknapt met kleuren die veel beter bij het thema passen (zwart-rood) en ze de misteffecten terug gemaakt hebben. Ook een hele leuke pluspunt is dat ze de hagen tot vlak onder de karretjes afscheren, zeker een aanrader om eens te doen!

Arno

Arno

De Vampire mag er wezen! Niet de meest spectaculaire baan ooit, maar toch een geweldige inverted! Hij is mooi geverfd, vrij soepel, en scheert soms laag bij de grond! Heel spannend! Pluspunten voor de misteffecten!

kobe

kobe

ik kon er maar één keer in omdat de wachttijd altijd kei lang was. na heel lang in de wachtrij te staan kon ik eindelijk in de ride zitten toen ik er uit ging was ik blij dat ik er in was geweest.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.