Walibi Holland

Bekijk alle attractieparken

Nederland Biddinghuizen, Nederland

Xpress

Bekijk alle highlights in Walibi Holland

Een achtbaan voor de echte snelheidsduivels! Alleen Xpress kan zo snel accelereren binnen 3 seconden naar een horizontale snelheid van 90 km/u dankzij een hypermoderne aandrijftechnologie. Na deze lancering voel je je als een vogel in Xpress en vlieg je

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto's (10)

Beoordelingen

Bekijk alle 122 beoordelingen

Beoordeel Xpress in Walibi Holland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Roderik

Zeer goede attractie, hoewel het gemis van het superman thema duidelijk te merken is. Instense achtbaan, maar meevallend in misselijkheid. Absoluut oncomfortabel door te lage beugels voor mensen rond de 2 meter of langer. Mijn schouders doen nog steeds pijn.

stefan

Beste achtbaan van het park! die launch is gewoon geweldig je wordt vol je stoel ingedrukt! en de enige attractie in het park die nog een beetje gethemed is en dat stukje walktrough is een leuke toevoeging!

rijk

tja, xpress platform 13 is het nu. gewoon laatst erin geweest... sprakeloos. dit is officieel de beste attractie waar ik ooit in ben geweest... super mooi thema verwerkt en als ik dan echt iets moet zeggen 1 hele kleine tip. (de treinen van nu zijn best oud) zet dezelfde treinen als de python en speed of sound erop maakt de rit nog comfortabeler. maar verder is het een suuuupppppeeeer achtbaan... die anderhalf uur hier voor in de rij was het zeker waard! ride: 10 thema: 10!! omgeving 9 sensatie: 10! kortom een 10!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.