Walibi Holland

Bekijk alle attractieparken

Nederland Biddinghuizen, Nederland

Beoordelingen Xpress

Beoordeel Xpress in Walibi Holland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Zeer goede attractie, hoewel het gemis van het superman thema duidelijk te merken is. Instense achtbaan, maar meevallend in misselijkheid. Absoluut oncomfortabel door te lage beugels voor mensen rond de 2 meter of langer. Mijn schouders doen nog steeds pijn.

stefan

Beste achtbaan van het park! die launch is gewoon geweldig je wordt vol je stoel ingedrukt! en de enige attractie in het park die nog een beetje gethemed is en dat stukje walktrough is een leuke toevoeging!

Anoniem

tja, xpress platform 13 is het nu. gewoon laatst erin geweest... sprakeloos. dit is officieel de beste attractie waar ik ooit in ben geweest... super mooi thema verwerkt en als ik dan echt iets moet zeggen 1 hele kleine tip. (de treinen van nu zijn best oud) zet dezelfde treinen als de python en speed of sound erop maakt de rit nog comfortabeler.

Lees verder...

maar verder is het een suuuupppppeeeer achtbaan... die anderhalf uur hier voor in de rij was het zeker waard! ride: 10 thema: 10!! omgeving 9 sensatie: 10! kortom een 10!

Anoniem

Vind het jammer dat deze attractie niet meer dezelfde kleuren heeft & niet meer de Superman heet , maar in rood/blauw zeer mooie attractie! Natuurlijk niet het geweldige lanceer-effect te vergeten .

Anoniem

Dit is echt de mooiste en leukste achtbaan van Walibi. Het is een complete ervaring.

Olga

Een toppertje. De treinen van Xpress zitten lekker en de baan is soepel. De lancering is snel en super!

Anoniem

Ik vind mezelf een achtbaanexpert en dit is de mooiste Vekoma-baan ooit gemaakt. De karretjes, de baan en de steunpalen zijn heel mooi. Dat geldt ook voor de lancering en de lichteffecten met geluiden. Een heerlijke achtbaan; mijn lievelingsbaan. De thematisering is mooi en ik hoop dat deze achtbaan lang blijft staan.

Lees verder...

En wat een lancering zeg! Dit is zo'n goede achtbaan, I love it!

nathan

Wooow, wat een attractie! Hij is nieuw gethematiseerd en is nu echt prachtig, de wachtrij is mooi aangekleed en je wordt midden in de rij tegengehouden. Dan loop je door een soort van walktrough, die is echt gewoon eng: een metrostation waar je niet uit kan en via een riool moet ontsnappen of zoiets.

Lees verder...

Schrik niet als er plots een metro op je komt afgereden! Dan kom je in het station aan, waarvan je niet eens merkt dat het het station is, maar dat zorgt wel voor de verrassing; dat je direct kunt instappen. De lancering is heerlijk, de rit is ook heel erg leuk en bij de brakes zie je nog een metro in de fik vliegen met echt vuur. Dat is echt prachtig gedaan. De mooiste, maar zeker ook de engste attractie van heel Walibi. Echt een top-top-topattractie.

Anoniem

Na de herthematisering is het zeker een 10 waard. Mooie attractie!

Anoniem

Geweldig, het nieuwe thema van Xpress. Dit maakt de rit helemaal af! Petje af voor Walibi.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.