Walibi Holland

Bekijk alle attractieparken

Nederland Biddinghuizen, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Walibi Holland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Silvana

Had graag een foto toegestuurd, heerlijk dagje geweest, Walibi ontmoet, gewoon top dag

Jesper

Leuk Pretpark! genoeg te beleven.

Daniël

Wat een leuk pretpark! Hier vermaak je je uren! Voor iedereen is er wel iets te doen! De prijzen zijn best hoog, maar toch vermaak je je hier goed! Voor jonge kinderen zijn er ook leuke attracties! Er is met iedereen rekening gehouden: jong en oud!

Wouter

Wat een geweldig leuke middag! Mooi park, aardige medewerkers. was met mijn 2 dochters zondagmiddag in Walibi. Schoon, mooi aangelegd en veel groen! Ook belangrijk :)

Jesper

Leuk Park! Leuke Attracties. Zeker in de top 3 beste parken van Nederland.

Jet

Leuk park! Walibi Fright night is ook heel leuk maar jammer dat het zo druk is. De achtbanen zijn super leuk en veel te doen voor jong en oud! Voor jongeren veel leuker dan de Efteling.

Stefan

Vette achtbanen! alleen over heel het park die vieze sigareten stank bah! en het personeel mag ook wel wat vriendelijker!

Luke

Slecht park. Walibi is t.o.v. de efteling net zo duur maar je krijgt er veel minder voor terug. Arrogante werknemers die eruit zien alsof dat ze gedwongen worden om te werken. Tijdens Walibi Fright Nights werd heel het park compleet volgeduwt met mensen. Je kon niet eens meer normaal over de paden lopen, alleen schuivelen tegen andere mensen aan. Ook zijn wij maar (vanaf 1u smiddags) in 2 attractie's geweest, omdat overal de wachtrijen minstens 2 uur bedroegen. Echt ga niet naar Walibi het is geen efteling.

Rosalie

Wespenvangers, super! 9 jarig nichtje durfde in alle achtbanen, vond het te gek. Vriendelijk personeel, redelijke prijzen hier en daar (schepijs vanaf 1,25!), hoop verschillende attracties, voor ieder wat wils! Enige probleem waren kinderziekten met het Fastlane systeem maar ook daar goed in geholpen. Wat een azijnpissers hieronder zeg. Het is echt voor alle leeftijden leuk en niemand is door een wesp gestoken ofzo. In 11 rides geweest in 6 uur tijd. Verder zou ik zelf wel graag wat gezond eten willen zien en hebben ze het bij de rides zelfs soms te druk om jou te zien als je in mag stappen vlgns het fastlane systeem.

Marcel

Park is prima, leuke attracties. Hammer dat ze niks aan de wespenplaag doen, je wordt letterlijk lekgestoken. Dus tip: ga lekker naar de Efteling. Zal deze klacht echt serieus nemen, ben er met 6 personen gekomen, doodzonde van het geld, ben er maar 2 uur geweest!!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.