Walibi Holland

Bekijk alle attractieparken

Nederland Biddinghuizen, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Walibi Holland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Jan

het personeel was opvallend vriendelijk en hulpvaardig. Mijn complimenten, zeker zo aan het eind van het seizoen, een topprestatie.

Daniel

Leuk

Guido

Het park en het Fright Night evenement 2017 is leuk, maar het feit dat er door de betrokken Walibi medewerkers "Ginger Alert" wordt geroepen, is totaal niet gepast en allesbehalve netjes tegenover de aanwezige gasten in het park. Dit soort uitspraken kan onnodig gedoe en overlast opleveren voor kinderen die hier in het dagelijks leven ook al last van hebben --> pestgedrag vanwege hun haarkleur. Dit kan niet!!

Silvana

Had graag een foto toegestuurd, heerlijk dagje geweest, Walibi ontmoet, gewoon top dag

Jesper

Leuk Pretpark! genoeg te beleven.

Daniël

Wat een leuk pretpark! Hier vermaak je je uren! Voor iedereen is er wel iets te doen! De prijzen zijn best hoog, maar toch vermaak je je hier goed! Voor jonge kinderen zijn er ook leuke attracties! Er is met iedereen rekening gehouden: jong en oud!

Wouter

Wat een geweldig leuke middag! Mooi park, aardige medewerkers. was met mijn 2 dochters zondagmiddag in Walibi. Schoon, mooi aangelegd en veel groen! Ook belangrijk :)

Jesper

Leuk Park! Leuke Attracties. Zeker in de top 3 beste parken van Nederland.

Jet

Leuk park! Walibi Fright night is ook heel leuk maar jammer dat het zo druk is. De achtbanen zijn super leuk en veel te doen voor jong en oud! Voor jongeren veel leuker dan de Efteling.

Stefan

Vette achtbanen! alleen over heel het park die vieze sigareten stank bah! en het personeel mag ook wel wat vriendelijker!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.