Walt Disney Studios

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Marne La Vallee, Frankrijk

Ratatouille: The Adventure

Bekijk alle highlights in Walt Disney Studios

In Ratatouille: The Adventure krimpen de gasten tot het formaat van een rat. In een 'ratmobiel' beleven de bezoekers een culinair avontuur door Gusteau’s restaurant, bekend uit de Pixar-film Ratatouille. Het avontuur begint op de daken van Parijs, waarna de gasten zich begeven naar de bruisende keuken van het restaurant van Gusteau, om vervolgens een bezoekje te brengen aan de voorraadkast en daarna de drukke eetzaal in te gaan onder toeziend oog van Chef Skinner. Lees verder...

Ratatouille: The Adventure ligt aan La Place de Rémy, de Ratatouille-versie van een typisch plein in Parijs. De karretjes in de attractie rijden vrij door het gebouw - zonder rails - langs enorme 3D-projecties van de Pixar Animation Studios.

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto's (18)

Video's (1)

  •  - Ratatouille: The Adventure

Beoordelingen

Beoordeel Ratatouille: The Adventure in Walt Disney Studios zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Wouw deze attractie is één van de beste attracties die ik ooit heb gezien. Hele mooie darkride en een goede aanwinst voor het park. Ook leuk dat ze het dorpje ook zo goed hebben gemaakt met het restaurant en de souvenirwinkel. De wachtrij is ook zeer mooi gemaakt. Kortom deze attractie is echt top!

Martijn

Martijn

Normaalgesproken ben ik totaal geen fan van darkrides waarin veel gebruik wordt gemaakt van beeldschermen. Ratatouille is echter een grote uitzondering. 3D-beelden en decors lopen mooi in elkaar over en je 'ratmobiel' trilt en beweegt voortdurend mee. Geur en warmte zorgen voor een complete ervaring. En dan is er ook nog ontzettend veel te zien tijdens de rit. Het hele bijbehorende plein en gebouw is ook in een heerlijke typisch Franse stijl. Het enige nadeel van de attractie is dat scènes iets minder goed kunnen overkomen als je karretje niet recht voor het scherm staat. Daar had ik vooral last van bij de eerste scène in de keuken. Voor de rest: een verbluffende familieattractie. Precies wat de Walt Disney Studios nodig had.

Hans

Hans

Ratatouille is een aardige attractie met een uniek ritsysteem waarbij drie 'ratten' (karretjes) het avontuur beleven. Er wordt veel gewerkt met filmbeelden maar dat komt niet altijd goed uit de verf. Ook de afwerking is helaas wat minder dan andere Disney-toppers. Toch is het een goede aanvulling op de Walt Disney Studios. Familievriendelijk (geen lengte-restrictie) en een fijne sfeer.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.