Walt Disney Studios

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Marne La Vallee, Frankrijk

Beoordelingen Tower of Terror

Beoordeel Tower of Terror in Walt Disney Studios zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

stefan

Mooi gedecoreerde freefall maar de rit is best kort

maikel

Eén van de leukste en indrukwekkendste freefall-attractie die ik ooit heb gedaan. Het afwisselen van hoogtes en dieptes maakt van deze attractie een echte pretmachine. Eenmaal binnen lijkt alles vlotter te gaan doordat je niet weet waar je eerst moet kijken.

Lees verder...

Tip bij het wachten! Zon of regen? Neem je paraplu altijd mee: de wachtrij is buiten en ook bij warm weer is dit de ideale beschutting. Als je minder lang wilt wachten, kun je deze attractie het best tegen sluitingstijd bezoeken. Veel gezinnen en grote groepen vertrekken een beetje vroeger uit het park om de drukte op de parking te vermijden. Ook de fastpass tickets worden minder snel gevalideerd.

Anoniem

Dit is de beste attractie van allemaal bij de attractieparken. Je staat eerst in de rij en daarna krijg je een filmpje te zien. Vervolgens moet je weer in de rij staan en daarna sta je voor de lift. Je gaat de lift in en je krijgt een filmpje te zien en daarna ga je omhoog en weer naar beneden.

Lees verder...

Als je naar beneden valt, dan ga je 10 centimeter van je stoel. Hier is ook een fastpass voor.

emile

dit is DE attractie van de twee Disney parken. het is echt een totaal plaatje van de muziek tot de kledij van het personeel. IK ben er voor het eerst ingdurft: eerste keer doodeng, tweede keer normaal totdat ik in de lift zelf stapte, derde keer zei ik tegen mezelf: " waarom ben ik zo dom om der weer in te gaan!" en zovoorts.

Lees verder...

Ik had wel geluk de wachttijd was minder dan 5 minuten: was regenachtig (geen regen) en midden in de week.

Anoniem

leuke attractie maar ik kwam lachend uit de atractie en zo'n meneer van de tower zecht niet lachen maar leuke atractie

maaike

maaike

echt een super attractie, zelf vind ik het een super attractie. de sfeer alles klopt gewoon. op een gegeven moment wou ik er zelfs uit ( was toen 9 ). ik vindt dat het personeel heel goed zijn of haar rol speelt, ze maken me echt bang. het voor stukje in die ruimte ook helemaal top, zo laten ze het verhaal zien wat er achter de tower of terror schuild.

Lees verder...

zelf ga ik eigenlijk nooit/ bijna nooit in de rij staan, want deze attractie heeft wel een hele lange wacht rij ( 90 min ). maar dan haal ik een fastpass, een kaartje voor een kortere rij. als je in deze attractie gaat moet je een echt durfal zijn. van mij krijgt deze attractie natuurlijk een dikke 10 !

michiel

michiel

IK Ben afgelopen mei vakantie in disneyland geweest ik ben er in geweest ik werd een beetje bang in de wacht rij en de eerste drop schrok ik wel maar voor de rest een zeer mooie atractie

Anoniem

Wat een geweldige attractie is dit. Alles klopt gewoon. Vanaf het moment dat je in de rij staat tot het moment dat je de attractie uit loopt. De theming, het personeel en de ride zijn gewoon super. Het enige nadeel vind ik de taal. Veel verhalen worden in her Frans verteld wat de ervaring niet beter maakt.

Arno

Arno

Het personeel speelt zijn rol hier echt fantastisch! Het is echt veel meer dan gewoon een freefall tower. De speciale effecten zijn zelfs zo goed dat het bijna freaky wordt. Fantastisch!

Jakke

Jakke

GEWELDIGE attractie. Als je naar het disneyland resort komt moet je deze zeker gedaan hebben. Prachtig thema, zeer leuke medewerking van het personeel (hebben ook mooie kostuums aan) geweldige freefall met onderweg verschillende scènes opgezet met special effects.

Lees verder...

Daalt zeker 3X waarvan 2 zeer snel. Ook mooi uitzicht vanuit de ramen op de top van het gebouw. Ook mooie wachtrij die eerst langs de tuin gaat en daarna in de inkomhal. daarna volgt een kleine voorschow waar het verhaal wordt vertelt op een oude tv. Daarna kom je in de machinezaal terecht van de diensliften en daarna stap je in de liften. De beveiliging vind ik wel wat primitief, gewoon een autoriem? Maar hij houd wel en dat is het belangrijks. Anderzijds behoud het wel de vrijheid die je voelt. Van mij krijgt hij een 10

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.